facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gaversbad

Adres: Onkerzelestraat 280, 9500 Geraardsbergen
Telefoonnummer: +3254416324
Stad: Geraardsbergen
Route: Onkerzelestraat 280
Postcode: 9500



op zoek naar gerelateerd: Gaversbad Openingsuren, Openluchtzwembad Geraardsbergen, Zwembad Wetteren, De Gavers speeltuin, Vacature De Gavers Geraardsbergen, Zwembad Brakel, De Gavers Geraardsbergen plattegrond, Binnenzwembad Oost-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Provinciaal domein De Gavers Provinciaal domein De Gavers 34 meter Mooi domein waar je kan wandelen, fietsen of chillen. Voor elk wat wils. Er zijn wand...
Recensies
Water 28 graden Omgeving 29 graden Best aangename temperaturen. Douches ook goed warm. Lockers en kleedkamers proper en voldoende redders die ook echt reageren als iets niet ok is!
Vriendelijk personeel, lekkere broodjes, leuke recreatie voor jong en oud, gezellig strandje, top domein!
Leuke glijbaan met lichtjes + heel propere kleedkamers + aangenaam om te zwemmen + veel variatie met wildwaterbaan, bubbelbaden, buitenbad en peuterbad. Veel redders aanwezig!
Moet je reserveren om te gaan zwemmen met 2 ? mvg
Een mooie lokatie voor jong en oud.Groot speelpark voor alle leeftijden.Gemakkelijk bereikbaar .Hoofdzakelijk is een zéér ruime,veilige parking.Ruime en leuke terrassen.
Onvruendelijk en onflexibel onthaal. 10 beurtenkaart niet meer geldig desondanks geen vemelding geldigheid op kaart. Geen enkele communicatie daaromtrent bemerkt. Geen ticket ontvangen. Te weinig banen naargelang zwemmers. infrastructuur waar niks is van benut. jamner om zo een mooi produkt in een mooi kader kwaliteitsverlies te bezorgen.
Klein maar mooi en leuk bad zeer tevreden
Slecht zwembad, niks te doen voor jeugd. Onvriendelijk personeel, geen respect voor coronamaatregelen, douchen mocht niet na het zwemmen? Hoe moeten wij de chloor er dan van af wassen? Al bij al een slechte ervaring.
Corona maatregelen waren zeer beperkt, douchen moest voor het zwemmen, na het zwemmen was er geen optie meer om te douchen. Teleurstellende ervaring Eerste en laatste keer!
Vorig weekend gaan zwemmen en gaan vandaag opnieuw. Niet duur en leuk voor de dochter die bijna 3j is. Ongeacht de rare situatie waarin we leven, doen ze het ginder zeer goed! Ook is er een verwarmd zwembad, wat mijn voorkeur heeft. De dochter haar voorkeur gaat dan weer naar het stroombad, ook al is er een peuterbad. momenteel zijn de glijbanen gesloten, maar na héél deze situatie zal deze weer opengaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid