facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gaussin SPRL

Gaussin SPRL

Info

Terrassement
Pavage
Piscine
0494728659
[email protected]



"Nous prenons en charge l’ensemble de l’aménagement extérieur de votre maison : création et entretien de votre jardin, élagage et abattage d’arbres, mais aussi terrassement, pavage et même installation de votre piscine. Débarrassez-vous des soucis d’une tonte de pelouse ou d’un abattage d’arbres par vous-même et faites appel à des professionnels à votre écoute.Nous sommes une entreprise sérieuse, familiale, qui vous écoutera et respectera les délais fixés."
Adres: Rue de Gembloux 669, 5020 Suarlée, Namur, Belgium
Telefoonnummer: +3281262517
Stad: Suarlée
Route: Rue de Gembloux 669
Postcode: 5020


Recensies
Deadlines gerespecteerd en offerte ook Onberispelijk werk en schoonmaak na de bouw bovenaan
Super klantervaring! Zwembad voltooid in 17 dagen, respect voor toezeggingen, onberispelijke service, vriendelijk personeel, professioneel team en nauwgezet werk. Ik raad aan!!!
De interviews met de heer Gaussin zijn zeer constructief. Hij luisterde naar ons en begeleidde ons vervolgens om zo goed mogelijk aan ons verzoek te voldoen, met bijzondere aandacht voor de kosten van het werk. De ideeën worden gesuggereerd en we begrijpen meteen de richting die het werk zal inslaan. Een eenvoudige en attente communicatie vergemakkelijkt de opvolging van de bouwplaats. We zijn zeer tevreden met het werk van de arbeiders en ook met het respect voor de plek. Sterk aanbevolen bedrijf
Twee broers en een topteam. Ik wilde absoluut met hen werken en heb er geen spijt van. Efficiënt, werk met zorg uitgevoerd, ze weten hoe ze moeten herstellen van de ondervonden moeilijkheden en altijd met een glimlach... als ik 6 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. Bedankt heren Gaussin voor alles. Een erg leuke ontmoeting
Bedankt voor het uitvoeren van het werk, schone site, dynamisch team, ideeën en visies van ontwikkelingen die architecten waardig zijn. Altijd luisterend, beschikbaar en vooral respect voor de offerte en deadlines ondanks de moeilijke omstandigheden.
Zeer mooie prestatie met een zeer responsief en vriendelijk team, met redelijke prijzen, attent voor de klant en beschikbaar. Zeker aan te bevelen.
Realisatie van mijn terras waarvoor we zowel qua materialen als qua realisatie zeer goed werden geadviseerd De schatting werd gerespecteerd evenals de deadlines Duizendmaal dank aan de firma Gaussin voor het maken van mijn terras Ik raad het vanuit alle gezichtspunten aan
Zeer goed telefonisch contact. Bezoek en voorstel van een mooi project... dan geen nieuws meer ondanks aanmaningen. Leuke projecten maar te veel werk denk ik.
In het begin is alles heel goed, maar naarmate de maanden en jaren verstrijken, ontdekken we de verborgen schroeven. Kiinkers zakken door, kappen worden blootgelegd, circuits klappen omdat aansluitdozen in de grond worden gezet en water opnemen. Stukje water dat we moesten demonteren omdat het ondanks diverse reparaties steeds water verloor. Om het zwembad te graven, werden verschillende vrachtwagens aarde geëvacueerd en als er een beetje aarde nodig was voor de afwerking, werden we ervoor in rekening gebracht. Wanneer u de opmerkingen per mail naar hen maakt, antwoorden ze u niet en laten ze u in de steek. Een advies, als u geen problemen wilt hebben, bel dan niet met dit bedrijf.
Goed gedaan. Aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid