facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gatsby Messancy

Gatsby Messancy
Adres: 11 rue des Ardennes, 6780 Messancy
Telefoonnummer: 063224547
Stad: Messancy
Route: 11 rue des Ardennes
Postcode: 6780



op zoek naar gerelateerd: Gatsby Messancy menu, Gatsby Messancy livraison, Gatsby Messancy avis, Gatsby Messancy telephone, Gatsby Restaurant menu, Brasserie L'Oeuf, Arlon, Buffalo grill lexy, Le Victor, Arlon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Liégeois Brasserie Liégeois 2 km Redelijk goed! Wij hadden een lasagne , spaghetti en tortellini. Wel superlang moeten...
Pizzéria San' Pitoni. Pizzéria San' Pitoni. 2 km Heerlijke pizza’sEten: 5/5
Alors, on mange Alors, on mange 3 km <span class="f5axBf"
Recensies
Inderdaad niets bijzonders. Grote, drukke zaak. Oubollig interieur. Alles gaat op tempo. Eten en drinken middelmaat, maar bruikbaar voor onderweg. Ruime parkeergelegenheid aan doorgaande weg. Bediening vriendelijk, maar onpersoonlijk. Niet echt goedkoop.
Goed voor een snelle hap niets bijzonders. Eten is redelijk en niet echt vriendelijk personeel. Zelf gekozen om hier te gaan eten maar je zit niet echt prettig langs de weg met al die langsrijdende vrachtwagens. De prijs is ook aan de pittige kant.
Budgetvriendelijk Hele vriendelijke bediening, correcte keuken!
Een veredelde frituur, die ingewanden van dieren presenteert aan zeer dure prijzen. Men denkt hier een 5 sterren restaurant naar voor te brengen, maar is geen enkele ster waard. Het viel wel op dat de tafels rommelig door elkaar stonden, de glazen niet geschikt waren en de couverts verkeert lagen. Wanneer u hier geen bezoek aan geeft heeft u u zeker een desillusie uitgespaard.
Op doorreis bij toeval gevonden. En dus onverwacht heerlijk gegeten. Echt geweldig.
Top tent, heerlijk gegeten. Bediening is zeer vriendelijk, en het restaurant is mooi ingericht. Wel wat aan de dure kant, maar door de kwaliteit van het eten maakt dit het weer goed. Hoeveelheid eten had van mij wel iets meer gemogen.
Vriendelijke ontvangst en correcte bediening. Kalfsnier in mosterdsaus en de dagschotel waren allebei zeer lekker. Wij komen terug als we in de buurt zijn !
Eten was ca va. Niet zoveel bijzonders. Wel mooi interieur en vriendelijk personeel.
Een heerlijke meeneem maaltijd gegeten. Snel klaar en heel vriendelijk personeel. Goed voor elkaar hier, tijdens deze crisis.
Prima eten, mooie plek voor stop tijdens reis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid