facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gasthuishoeve Boshoek

Info

speel-, leer- en zorgboerderij



"Speel-, leer- en zorgboerderij Gasthuishoeve Boshoek is een melkveeboerderij, gelegen tussen Lint en Hove, op de as Antwerpen- Mechelen. We organiseren verjaardagsfeestjes en vakantiekampen voor kinderen van 4/5 tem 12 jaar.Ook scholen, jeugd- en volwassenenverenigingen, groepen of families kunnen bij ons terecht voor een bezoek op maat. Wij werken steeds op afspraak.Info over onze arrangementen, prijzen en boekingen vindt u op onze website.U bent van harte welkom!"
Adres: Lintsesteenweg 697, 2540 Hove (Antwerpen)
Telefoonnummer: +32479961892
Stad: Hove
Route: Lintsesteenweg 697
Postcode: 2540



op zoek naar gerelateerd: Verjaardagsfeestje boerderij antwerpen, Boerderij verjaardagsfeestje, Boerderij Boechout, Verjaardagsfeestje Mortsel, Kinderfeest Antwerpen, Feest tussen de koeien, Boshoekstraat Hove, Melkautomaat Hove
Recensies
Kindjes zijn er naar een verjaardagsfeestje geweest en waren erg enthousiast over de dieren, de pannenkoeken...
Wat een zalig kinderfeestje: Koeien aaien, kalfjes knuffelen, spelen op een zalige hooispeeltuin en smullen van heerlijke pannekoeken. Boerin kathleen leidt alles is goede banen en kinderen worden betrokken in de verzorging van de diertjes. Alleen maar vrolijke snoetjes vandaag. Ook een leuke ervaring als ouder!
Onze zoon heeft vandaag een onvergetelijk verjaardagsfeestje beleefd. Ook de vriendjes en vriendinnetjes waren laaiend enthousiast. Boerin Kathleen loodst met zachte en toch ferme hand de kinderen doorheen een actieve, afwisselende en verrassende namiddag.
Leuke ervaring voor de kindjes
Heeel leuk! Een dikke pluim voor boerin Kathleen, zij doet dit geweldig!
Wat hebben ze zich geamuseerd.
Zeer leuke en originele verjaardagsfeestjes voor de kinderen.
Enkel in groep af te spreken!
Super toffe mensen!
1 woord geweldig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid