facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gasthof Kwaadmechelen

Gasthof Kwaadmechelen

Info

Gasthof Kwaadmechelen is een wegrestaurant gelegen aan afrit 25 - E313 Ham.

Hartelijk welkom!

BTW-nummer: BE 0448.888.185

Geschiedenis

Elke dag een heerlijke dagmenu: soep, hoofdgerecht en dessert voor slechts €17,00

Adres: Sluisstraat 2, 3945 Kwaadmechelen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 013662140
Stad: Kwaadmechelen
Route: Sluisstraat 2
Postcode: 3945


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 05:30 - 22:00
Woensdag: 05:30 - 22:00
Donderdag: 05:30 - 22:00
Vrijdag: 05:30 - 21:00

Recensies
Deze avond op aanraden van collega gestopt op weg naar Duitsland en moet eerlijk zeggen dat het lang geleden was dat ik zo lekker gegeten heb. Super vriendelijke eigenaars, snelle service, goede prijzen en vooral lekker vers eten.Dit word vast en zeker meerdere malen herhaald. Top adresje !!!
Prachtige eetgelegenheid, voornamelijk voor truckers maar iedereen is er welkom. Aan zeer democratische prijzen heb je er elke dag een dagmenu en kan je kiezen uit het menu. Simpele menu's maar o zoooo lekker en netjes opgediend, steeds zeer vriendelijk. Zeer gezellig ook, net alsof je thuis bent. Eenmaal daar geweest kan je er zeker van zijn dat je terug wil gaan.
Onze chauffeur parkeert daar om 01.00u in de ochtend om zijn uren te maken, 's ochtends te ontbijten, en na zijn uren weer verder te gaan. Dat mag daar dus niet!! Je bent enkel klant als je er in de avond eet. Hij wordt dus weg gestuurd, en gedwongen zijn rust te onderbreken. Waardeloze ballentent dus!!! Dit slaat helemaal nergens op, en is arrogantie ten top! Desondanks dat je er wilt douchen en eten, ben je nog niet welkom. Wij komen daar al tientallen jaren, en dit is het bedankje dat je als vaste klant krijgt. Dat men de parking beschermt tegen die platkoppen die enkel plaats innemen, en niet consumeren, alle begrip, maar dit gedrag tegen een klant, slaat nergens op!!
Zeer lekker eten en aan eerlijke prijzen, proper sanitair en ook voldoende douches, in mijn ogen zouden er van deze nog veel meer welkom zijn in ons belgenlandje, als chauffeur steeds een plezier om zo de avond af te kunnen sluiten. Enig nadeel, geen toilet gedurende de nacht.
Wilde op de parking staan maar niet eten omdat ik niet lekker was, ik stelde voor om een P ticket te kopen van €20,- om zo de eigenaar tegemoet te komen omdat ik niet kon eten in het café maar wel op hun terrein wou staan. Ik MOEST eten anders ging ze haar man wel even halen om HET met mij te regelen. Dacht dat €20,- zeer gul was..... Een chauffeurscafe moet een veilige haven zijn voor chauffeurs, en dat is deze zeker niet. Beetje empatie zou niet misstaan, en niet alle chauffeurs die niet willen eten zijn oostblokkers.
Heerlijk gegeten, aardige uitbater's!
Eten heeft een normaal tarief, niet goedkoop. Beste kan je een menu nemen. Personeel is vriendelijk. Ze hebben buiten een portocabin waar 4 douches zijn. Klein en beperkte ruimte maar de douches zelf zijn heerlijk.
Snelle bediening, eenvoudige maar lekkere dagmenu. Soep, hoofdgerecht en dessert 17€ Zonder soep 15€, zonder dessert 15€, enkel hoofdgerecht 12€. Voor de rest nog een hele kaart met snacks, broodjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts... Maw, voor elks wat wils! Ik als beroepschauffeur kan dit wel appreciëren!! Sanitair voor beroepschauffeurs volledig vernieuwd, apparte blok met nieuwe, propere douchecellen en wasbakken. Aan de toog zijn de verhalen om ter strafst, maar dat zal overal wel zijn denk ik!
We gaan regelmatig ergens koffie drinken, en voor een grote koffie enkel wat meer water vragen ze op de meeste plaatsen niets of een slechts een paar cent meer. Hier kost een grote koffie het dubbel €4 met maar 1 melkje, 1 suikertje en 1 koekje. Dat was een afknapper. Verder was het oké. We hopen dat dit toch wel eens wordt aangepast....
Altijd vriendelijke bediening. Dagmenu. Is eetplek voor de vrachtwagen rijders. Dus stevige Belgische keuken die ook door de plaatselijke bevolking zeer op prijs wordt gesteld. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid