facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gasthof 1618

Gasthof 1618

Info

Genieten met familie, vrienden of voor zakendiner/bedrijfsevenementen.
Droom weg in een uniek authentiek kader. Tot binnenkort !

Geschiedenis

"GASTHOF 1618" gelegen in het mooie Begijnhof van Diest, kan u samen met familie, vrienden of voor een zakelijke diner/arrangementen in een uniek authentiek kader, gezellig en sfeervol tafelen.
Vanaf 13 oktober 2017 kan u genieten van het totaal vernieuwde " GRILL & BISTRO " concept waarbij beleving en de pure passie van het verwennen van onze gasten centraal staan.
Samen met ons team, verwelkomen wij u van harte.
Marinella, Kurt & Ymilia


"BEGIJNHOF" Diest
Aan de rand van de historische binnenstad bevindt zich het Begijnhof. Eén van de Vlaamse begijnhoven die werden ingeschreven op de UNESCO-lijst van het Werelderfgoed. Het begijnhof van Diest werd in 1253 gesticht door Arnold IV, heer van Diest, en opgeheven in 1796 door het Franse bewind. Wanneer u door de Rubensiaanse toegangspoort uit 1671 wandelt, zult u meteen de sfeer van sereniteit, harmonie en het besloten karakter van het middeleeuwse begijnenleven aanvoelen. De meeste van de 90 huizen en conventen dateren uit de 17de en 18de eeuw. In enkele huizen hebben kunstenaars hun atelier ingericht. De vroegere infirmerie en het Apostelenconvent vormen vandaag de dag het Cultureel Centrum van Diest. De Sint-Catharinakerk is één van de typische begijnhofkerken uit de 13de en 14de eeuw. Ze werd met eerder beperkte middelen opgetrokken en met een kleine vieringstoren gebouwd. De kerk is gewijd aan de heilige Catharina, wiens hulp werd ingeroepen bij brand en huidkwalen.

Adres: Omer Vanaudenhovelaan, 3290 Diest
Telefoonnummer: 013677780
Stad: Diest
Route: Omer Vanaudenhovelaan
Postcode: 3290



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Diest Grote Markt, Brasserie Diest, Restaurant Diest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casa Iberico Casa Iberico 999 meter Zeer lekker eten, ook afhaal...
Recensies
Lekker gegeten. Asperges op vlaamse wijze is super!!! Vele grill specialiteiten en verschillende gin tonicd
Fantastisch gegeten. Verzorgd en enorm gezellig. Leuk ingericht en goede bediening.
Lekkerste dat ik ooit heb gegeten! Perfectie op een bord! Een zeer grote aanrader! Personeel super vriendelijk en sociaal! Ga ik zeker nog eens teruggaan! 100 op 100!
Zeer aangename sfeer en warme inrichting, zowel om in familiale kring een leuke gezellige avond te beleven. Maar zeker ook professioneel om er zakelijke diners te reserveren. Vriendelijk personeel, warm onthaal en top bediening van begin tot einde! Een aanrader is zeker de chateaubrian!!!
Uitstekend grill resto/bistro heerlijk klaargemaakt in je bijzijn op een prachtig open grillvuur Erg vriendelijke bediening... kelner weet wat te vertellen over het gerecht en de bereiding ... zeer competente kookploeg ... uitstekende huiswijn perfect passend bij het gegrilde vlees
Gezellig restaurant. Gratis entree en op het eind kregen we een borreltje. De steak was aangebrand en bijgevolg niet lekker. Supplementen zijn betalend zoals mayonaise en frieten. Het toilet was ergerlijk, want na enkele minuten ging het licht uit. Zeker niet interessant als je op toilet zit.
Ben gisteren daar gaan eten met 4 personen. Ik had pasta met kip en Provençaalse saus besteld. Heb er 3 hapjes van gegeten en de rest laten staan. Niet te eten. Kip bestond iit harde blokjes vlees en de saus ???Nog nooit zoiets meegemaakt. Heb dat aan de bazin gemeld en die ging dat nakijken. Dan niets van gehoord en de rekening gevraagd en betaald. Ik had minstens een uitleg gehad of mijn gerecht van de rekening eraf gedaan. Of als excuus misschien een koffietje gegeven.
Heerlijk Belgisch restaurant met traditionele gerechten vol au vent, steak tartaar, mosselen,... En dit aan een eerlijke prijs! Mooie locatie en groot terras. In de zomer is er vaak entertainment / zang voorzien wat uitermate bevorderend is voor de sfeer.
Vandaag met 4 personen gaan eten. Mijn dochter had een haar in de puree. Dit werd vervangen Door een andere. Maar vriendelijkheid was weg. Ikzelf varkenshaas met witloof. Witloof smaakte juist naar azijn Zo zuur. Ik heb daardoor niet meer kunnen eten. Zelfs motilium moeten nemen. Direct gemeld aan bazin Toen kwam de rekening. Ik moest mijn schotel volledig betalen. Enige compositie was een koffie. We hebben er nog op.gereageerd maar toen was de vriendelijkheid helemaal verdwenen Ons zien ze er nooit meer terug !!en we kwamen er voordien maandelijks
teveel praatjes van de gerant, zijn riedeltje van de gin tonics, die dan nog veel te duur zijn, is onnodig, mijn kipfilet was drooggegrild en er was veel te weinig saus bij het eten, lekkere wijn, maar al bij al te duur voor wat het is.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Gasthof 1618 met het openbaar vervoer


Diest Stadion 140 meter
17a
19
22
299
35
35c
36
370
375
550
551
552
7
Diest Stadion 140 meter
701
702
Diest Stadion 210 meter
17a
19
22
299
35
35c
36
370
375
550
551
552
7
Diest Stadion 210 meter
701
702
Diest Euro Shoe 340 meter
17a
19
22
299
35
35c
36
370
375
550
551
552
7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid