facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gasterij het Marum

Info

Welkom bij Gasterij het Marum. Heerlijk in luxe overnachten nabij het natuurgebied het Marum. Wegdommelen, gezelligheid, sfeer en warmte... pure verwennerij, daarin ligt de ziel en de kracht van Gasterij het Marum. Luxe vakantiewoning tot 14 personen.

Adres: Papbosstraat 2b, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: +32477795669
Stad: Brecht
Route: Papbosstraat 2b
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: B&B met wellness op kamer, Het Marum wandelen, Vakantiewoning Brecht, Romantische B&B met wellness
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiewoning Vakantiewoning "Brechts Boshuisje" 1 km Een magisch, sprookjes huis midden in het bos! Wat hebben we genoten van deze geweldi...
Loeyakkershof Loeyakkershof 3 km Prima ontvangst. Goede uitleg. Gezellig en net verblijf. Een aanrader.
Recensies
Na een weekend met vriendinnengroep in huis waren we erg te spreken over het huis. We hebben ontzettend genoten van onze tijd. Faciliteiten en het huis is dan erg mooi. Hebben eerste avond hapje gegeten hier daarna naar Antwerpen gegaan. Tweede dag hebben heerlijk in het huis kunnen vertoeven. En hier met 7 meiden gebleven. Helaas was er wat onduidelijkheid eerste avond over aantal personen omdat onze moeders kwamen eten daarna zijn vertrokken waardoor wij opeens een rekening van verblijf extra personen voor geschoteld kregen. 350 euro dit terwijl we al gehele woning hadden afgehuurd. Ook kregen wij buitensporig hoge schoonmaakkosten in rekening omdat er een ongelukje was gebeurd. Waaronder een Vrouwelijk probleempje Manier van communiceren is erg onprofessioneel. Ons weekend was uiteindelijk 500 duurder dan wij hadden afgesproken van te voren. Buiten de schoonmaak kosten die wij nog bereid waren te betalen was ze ook erg onredelijk over extra kosten 350 euro mbt “extra” personen. Erg raar als je een heel huis afhuurt. En er na communicatie dat er maar x personen aanwezig mogen zijn en die weg zijn gegaan alsnog een rekening schrijven. We hebben het hier over twee dames boven de 60 jaar. Nooit meer voor ons wat een zuurpruim. Erg onredelijk!!!
Wij hebben hier al 2 keer verbleven en 2 keer een uitmuntende ervaring gehad. Super goeie gastvrije service, prachtig interieur, leuk gelegen. Super verzorgd ontbijt en je kan de gastvrouw alles vragen. Ook de wellness die ze aanbieden is zeer leuk en romantisch. Wij kijken al uit naar ons volgende bezoek.
Wij hebben hier net een heerlijk weekend doorgebracht. De gastvrouwen zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. Ze staan altijd voor je klaar maar besteden ook de nodige aandacht aan je privacy. De kamers zijn prachtig en heel erg vezorgd en proper. In het hele concept wordt aandacht besteed aan alle details. We hebben al heel wat B&B's bezocht maar deze staat toch bij ons aan de top. Ook het wellnessarrangement dat we er bij hadden genomen was tot in de puntjes verzorgd. Een absolute aanrader! Wij komen terug ;- Bedankt Lieke en Joziena voor jullie gastvrijheid An & Melissa
Heel hartelijk onthaald en een zalig ontspannen weekend beleefd. De dames zijn super gastvrij en staan altijd voor je klaar. Ook met mijn lactose-intolerantie werd ruimschoots rekening gehouden, wat voor een zalig zorgeloos weekend zorgde. De kamer met bad was zeer proper en super gezellig ingericht. De tapas die we besteld hadden was ook lekker met combi van vis en groenten. Gewoonweg alles was in orde! Dikke vette aanrader.
Heerlijk, ontspannen verblijf @Het Marum! Wij logeerden hier van zaterdag op zondag en gingen van start met 2 uur ontspanning in de Wellness, Xensa. Achteraf kregen we een warm ontvangst in de B&B, met upgrade naar de suite! Zalig hemelbed in kamer De Beemden. Op zondagochtend konden we afsluiten met een heerlijk uitgebreid ontbijt, verzorgd door de sociale gastvrouwen. Een echte aanrader!
TOPlocatie waar je een echt “thuisgevoel” ervaart door de twee gastvrouwen! Ze doen dit met veel passie en oog voor kwaliteit! De kamers zijn erg mooi en tot in de puntjes verzorgd. De combinatie van de duomassage en de wellness heeft ons helemaal tot rust gebracht, ook daar blinken de gastvrouwen weer in uit. Wij genoten! Mooie omgeving! Lekker ontbijtje, lekkere maaltijden!
Wanneer je terug komt van een fietstocht of wandeling, word je in Gasterij Het Marum warm onthaald. Bij een kopje heerlijke koffie vertellen Lieke en Joziena hun verhaal en ze geven je onmiddellijk een 'thuisgevoel'. De kamers zijn heel mooi ingericht en alles is tot in de puntjes verzorgd. Je waant jezelf in een andere wereld, zeker nu, wanneer reizen geen evidentie is. Ook het ontbijt is enkel in superlatieven te beschrijven. Alles is vers én heerlijk! Your home away from home. We hebben kunnen genieten van deze overnachting door de goede zorgen in Gasterij Het Marum! heart
Ons verblijf in het Marum was fantastisch! Wij hebben enorm genoten van de prachtige B&B op deze zeer mooie locatie. Ons weekendje weg was magisch Wij hebben ook de wellness geboekt en ook die was prachtig. Zéér mooi, romantisch en zeer netjes. Ook het ontbijt heerlijk en vers. Wij komen zéker terug. De gastvrijheid ook zeker 10 op 10! Bedankt voor alles!
Heerlijke b&b. Echte aanrader. Prachtig kamers, mooie omgeving, heel gastvrije sympathieke gastvrouw. Lekker en verzorgd ontbijt. De moeite waard!!
Super vriendelijke mensen. Alles was top, zeer netjes...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid