facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garvo België

Garvo België

Info

Verdeler van alle Garvo voeders over geheel België



"Het Voederhuis is dé grootste importeur van GARVO voeders in België voor particulieren. Wij geven ook advies over andere merken van voeding en bieden deze ook aan in onze winkel.Wij werken nauw samen met onze leveranciers waardoor we op een gespecialiseerd team kunnen steunen qua voedingsadviezen voor alle mogelijke dieren.Wij staan voor goede communicatie, samenwerking en het delen van kennis.Hiernaast staan we met kwalitatieve materialen voor dieren ook op nr. 1 in België en dit door onze uitmuntende adviezen die wij geven.Door onze leveringen aan huis nemen wij voor de dierenliefhebber een grote zorg weg, ze hoeven zelf geen tijd meer te steken in het ophalen van hun voeders en materialen. Dit is een unieke service in België."
Adres:
Telefoonnummer: +32477406644
Stad: Ham


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Voederhuisje vogels Horta, Voederhuisje Hubo, Voederhuisje voor kleine vogels, Aveve Voederhuisje, Voederhuisje Brico, Voederhuisje op paal, Garvo webshop, Groot voederhuis vogels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boeketterie valentino Boeketterie valentino 3 km VERSE BLOEMEN VERWERKT IN BOEKETTEN ,BLOEMSTUKKEN , GRAFWERK.... BRUIDSRUIKERS EN A...
Recensies
Zeer vriendelijke en deskundige mensen, super service en levering aan huis! Ook prijstechnisch vele malen goedkoper dan andere, bedankt voor de service en tot de volgende keer
Altijd tevreden met de service. Goede producten, uitleg en als ik laat leveren is dit ook altijd tiptop in orde. Mijn dieren doen het meer dan goed op!
Zeer vriendelijke en zeer behulpzame zaakvoerders. Veel keus. Een aanrader. Goede parkeer gelegenheid. Ik ben een nieuwe en een zeer tevreden klant.
TOP-service!!! Aanrader. Zeer vriendelijke mensen met veel kennis van zaken.
Eerlijk en heerlijk uitleg gekregen over onze vragen. Geen enkele verkoopsdruk ondervonden. Dame met een passie. Proficiat en veel succes met jullie zaak.
Veel nuttige uitleg gekregen samen met een aantal brokkenstaaltjes. De pups hebben de eerste keer alles al dadelijk op gegeten..Toppie voorwaarden en super vriendelijk!
Fijne winkel, zeker de moeite waard om te bezoeken. Eerlijke en vriendelijke verkoopster die haar tijd neemt voor jou en oplossingsgericht meedenkt ifv je budget. Ik kom zeker terug.
Heel goede service gehad en daarbij ok nog veel additionele informatie verkregen want ben een beginnende kippenhouder .
Heel gastvrije en vriendelijke uitbaters die je met raad en daad bijstaan. Groot assortiment aan producten voor kleinvee.
Goede snelle vriendelijke service! Onze kippen zijn zeer tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid