facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GARI SUSHI japanese Restaurant-Brasschaat

GARI SUSHI japanese Restaurant-Brasschaat

Info

Japanese restaurant
eat in, takeway & delevery
the best sushi in town.

Adres: Bredabaan 290, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: 032846194
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan 290
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Woensdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Gari Sushi Brasschaat, Japans Restaurant Brasschaat, Gari Sushi bestellen, Beste Sushi Brasschaat, Om Sushi, Sushi Ekeren, Sushi Merksem, Thai Brasschaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sushi Daily Brasschaat Sushi Daily Brasschaat 642 meter Zeer lekker, veel verschillende soorten en nieuwe samenstellingen ook vega. Wordt hee...
Sushiboot Brasschaat Sushiboot Brasschaat 3 km Top sushi take away en korting als je afhaalt ipv leverenEten: 5/5
Recensies
Helaas waren we helemaal niet tevreden met het eten. De sushi was moeilijk door te slikken omdat de rijst te lang gekookt had en dus een klompje vormde. De Pad Thai was niet lang genoeg gekookt waardoor we echt moesten kauwen. Het was niet eens al dente. De gyoza was matig. Heel jammer allemaal. De service was amateuristisch maar ze waren wel heel vriendelijk en behulpzaam.
Lekkere en verse sushi ! Besteld via takeaway en mooi op tijd geleverd
Nogal klungelige bediening, weinig kennis over de gerechten. Amper suggesties. Wel lekkere gerechten Parkeren: Grote parking, maar veel horeca in de buurt, dus weinig open plaatsen.
Rustig, vriendelijke mensen, aardige bediening.lekkere gerechten.
Een aanrader, ook veggie gerechtenEten: 5/5
Vriendelijke bediening. Verse producten. Vegetarische menuopties: Hele veggie menu warm en koude sushi, ...
Gezellig oriëntaals restaurant, met een leuk interieur. Hebben er lekkere wok en pad thai gegeten, niets op aan te merken. Vriendelijke bediening.
Heel vriendelijke bediening en super lekker eten, een echte aanrader!!! Bedankt voor alles!
Lekkere sushi gegeten en stipt op gevraagde uur geleverd. De verzorging kan wel wat aangenamer, sushi lag gewoon op aluminium schaal wat een beetje slordig overkwam. Sommige plakjes waren ook wat dun gesneden en daarom moeilijk met stokjes te eten. Maar qua versheid en smaken zeker aan te raden.
Fantastisch lekker eten en veel keuze. De porties zijn heel royaal en zeker niet duur. De bediening is geweldig: heel vriendelijk, lief en snel. Gezellig terras en overdekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid