facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gare Du Nord

Adres: Rue Du Progrès 76, 1030 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: +32 2 901 20 10
Stad: Brussels
Route: Rue Du Progrès 76
Postcode: 1030



op zoek naar gerelateerd: Paris to Brussels, Paris to Brussels train
Recensies
Toilet rechtuit smerig. 2 dames die 50 cent moeten hebben voor ge binnengaat en dit niet in uw taal kunnen duidelijk maken en dus maar met een kartonnen bord op een tafeltje kloppen ronduit beneden alle peil geen minste beleefdheid. Trein te laat is ook gestopt in een tussenstation en de reizigers voor Aalst moesten gaan maar een latere trein nemen
Het station zelf is eigenlijk redelijk in orde, maar probeer zeker de bushaltes te mijden want daar is het allesbehalve aangenaam, het zit daar vol met daklozen, hun urine, drugs dealers. Maar wel altijd opletten op zakkenrollers. Ik heb hier nooit het gevoel gehad of ik me hier veilig kan voelen. Er zijn hier ook veel rokers en sluikstorters zoals overal in Brussel.
Het station is prima en er wordt duidelijk aangegeven waar je naartoe moet. Het station bevindt zich echter in een zeer onprettig omgeving. Er hangen veel mensen rond, een deel daarvan lijkt er ook te slapen daklozen, er wordt veel gedeald en werkelijk de hele straat wordt als urinoir gebruikt: de stank is vreselijk.
Toiletten die beheerd worden door de 2 toilet dames zijn smerig. Elke dag sluiten ze de dames toiletten zo een uur of 2 eerder en dan moeten alle dames verplicht bij de heren naar de WC. zodat ze zelf eerder naar huis kunnen Na mij niet comfortabel te voelen hier en lang twijfelen toch bij de mannen wc gegaan, ook al staan er urinoirs wat heeel ongemakkelijk is...maar zelfs als je dat negeert overal remsporen in de toilethokjes zelf. Smerig, gevaarlijk en onverantwoord!! Ook kun je hier niet met pin betalen, heel onhandig voor internationale reizigers. The toilets here that are being managed by two ladies are disgusting. Tthey decide to close the ladies restroom an hour or 2 earlier everydayso that they can finish up quicker and FORCE women to go to the mens restroom. After not feeling comfortable and some hesitation i went into the Men s restroom where men are also peeing standing up, which is super uncomfortable...and besides that every closed toilet was super dirty. Disgusting, dangerous and irresponsible. Also the only toilet i know where you can not pay by card. Very inconvenient for international travellers.
مطعم kfc لحم دجاج ومشهور بطعامه اللذيذ واسعاره عادية ولكن زحمة والطلب بعد ساعة بيصل بتكون ...Het restaurant is beroemd en het eten is heerlijk, maar de locatie in het station is erg moeilijk en veel mensen eten laat en er is geen toilet
Hier is nog niets veranderd. En al zeker niet bij McDonald's iets gaan eten of drinken of je bent je trein kwijt. En alles in het Frans.
Zou veel mooier moeten zijn! Heel oud. Dringend vernieuwingen nodig. Voor zo'n belangrijke locatie is dit gewoon slecht.
Groot ruim station met meerdere doorgangen naar de perrons. Hier kan je vlot wisselen dus beter niet Centraal. Het vroegere station lag aan het Rogierplein en was een kopstation. Bij de aanleg van de noord-zuid-verbinding werd het aangelegd en op de huidige plaats. Ik vind het gebouw 'zwaar' . Het wordt ook regelmatig gebruikt als onderkomen voor asielzoekers, waardoor het minder veilig aanvoelt dan bvb Brussel-zuid.
Verschrikkelijk station. Ik moest overstappen in Brussel-Noord, ik doe dit nooit meer. Ben meer als 10x achterna geroepen geweest in een kwartier tijd. Als jonge vrouw raad ik het je af om hier alleen te komen. Het stink er naar urine en er zijn veel daklozen. Het is er ook best druk.
Duidelijke infoborden en heel vriendelijk personeel. Knap en historisch gebouw.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gare Du Nord.

Brussels treinstation

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Du Progrès 76 brussels avondeten kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gare Du Nord adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gare Du Nord. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gare Du Nord delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid