facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gare de Mouscron

Gare de Mouscron
Adres: Place de la Gare 1 Stationsplein 1 , Mouscron 7700, BE
Telefoonnummer: 02 528 28 28
Stad: Mouscron
Route: Place de la Gare 1
Huisnummer: Stationsplein 1
Postcode: 7700


Openingstijden

Maandag: 06:00-20:00
Dinsdag: 06:00-20:00
Woensdag: 06:00-20:00
Donderdag: 06:00-20:00
Vrijdag: 06:00-20:00
Zaterdag: 07:00-14:00
Zondag: 07:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: Horaire guichet Gare Mouscron, Gare de Mouscron travaux, Gare Mouscron horaire, Parking gare Mouscron, SNCB Mouscron, TEC MOUSCRON, TER Mouscron, Mouscron - Lille
Recensies
Heel vriendelijke en hulpvaardige loketbediende gisterenavond!
Zo lelijk dat het schoon wordt
Aangename stad met betaalbare horeca gelegenheden.
Een oud station niet onderhouden, in zijn eigen sap achtergelaten, geen personeel. Ah als een one-stop-shop van tijd tot tijd open is, maar niet om 12.00 uur! Geen uitrusting voor mensen met beperkte mobiliteit, de perrons zijn vies; flessen, papieren in grote aantallen en al jaren aanwezig: ongelooflijk! Dienst 0, maar in grote werken op dit moment... Je moet een grote omweg maken om toegang te krijgen tot de wat, er wordt een enorme parkeergarage gebouwd met meerdere verdiepingen weer parkeren?, een voetgangersbrug idem om de sporen te omsluiten Om toegang te krijgen tot de sporen, een sombere, vuile, oude ondergrond, met stromend water, die stinkt... Heel vreemd en lelijk station; het is duidelijk dat je hierdoor niet de trein wilt nemen in Moeskroen terwijl in TER: Tourcoing 6 min, Roubaix +10 min, Lille Flandres +12 minuten en midden in het centrum... de treinen zijn dus gepantserd gepantserd ! Er is veel werk om ons de trein te laten verkiezen boven de vervuilende auto... EN dan heb ik het nog niet eens over de ongelooflijke prijs die we moeten betalen!!!
Slechtste station van België. Geen glimlach, de loketten zijn echt lastig pas op voor hun lunchpauze van 11.30 uur tot 14.00 uur om nog maar te zwijgen van het feit dat het erg vies werd ruim voor de werken het personeel op het perron leuk om de sporen over te steken in het bijzijn van kinderen zijn de toiletten waarschijnlijk de smerigste plek van België, het plakt aan de grond, er zitten bruine vlekken op de muren en als je "durft" de sleutel van de toiletten te vragen ja want dat is behalve vies , ze zijn gesloten voor publiek, je vraagt ​​je af hoe de hygiëne van de mensen die werken... kortom als je de sleutel vraagt ​​is het ellende en je dreigt zelfs de schoonmaakrekening te sturen als het niet schoon is jammer, niet? Bovendien is het altijd gesloten. Ondanks de vriestemperaturen zijn de loketten heel vaak gesloten, evenals de wachtkamer ondanks het gelach en het geluid van glazen die achter de scheidingswand klinken maar het is in ieder geval niet zo vol, aangezien de wachtkamer niet verwarmd is en onderhevig aan luchtstromen die een punk rechtstreeks uit de jaren 80 in de war kunnen brengen, vuil dat het moeilijk te geloven is dat ze van hout zijn gemaakt.
2022 was mijn eerste bezoek daar
Station zonder mobiliteitshulpmiddelen. Mensen in kinderwagens en fietsen kunnen alleen via de trap, als we de agenten vragen, zeggen ze dat we klacht moeten indienen tegen de nmbs: gemiddelde respons. De agenten overleggen met de gebruikers maar helpen ons niet. Het is beter om ze te vervangen door een lift die veel nuttiger zal zijn.
Station met een zeer sterke gelijkenis met het concentratiekamp Auschwitz-Birkenau, het stinkt naar de dood, het is benauwd, het is smerig, de loketten zijn vogelverschrikkers die je helpen. Treinen nooit op tijd ja, dat is het motto van de NMBS, je moet wachten op treinen gedeporteerde treinen in de stijl van de jaren 40-45 die nooit komen of als je geluk hebt met gemiddeld 20-30 minuten vertraging, als het in de koud, het is twee keer zo erg. Door te klagen, krijg je een vergoeding van 2,50 euro na 10 vertraagde ritten. Kortom, VERMIJD dit station en de NMBS in het algemeen indien mogelijk.
Als je op zoek bent naar een trein die te laat is of als je op zoek bent naar een station dat niet waarschuwt dat de trein te laat aankomt... Zie wie het gewoon zonder een woord te wissen van het elektronische paneel wist en welkom in Moeskroen! Let op: de balie is open maar de lunchpauzes worden tegelijk genomen dus je kan soms 15 minuten wachten voordat de gugus voor zijn sdw ziet dat we wachten tot hij zijn kaartje aan de balie neemt... Ik heb veel reizen met de trein in België .... Deze heeft de palm van middelmatigheid !! De sdw in het station is ultra duur... Ik raad het niet aan, het is diefstal... De ideale plek om de tijd te doden als je trein te laat is, is de frituur aan de overkant... Op deze goede reis met de nmbs !
Goede en rustige stad alleen dat ze geen Engels spreken behalve Frans
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid