facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage2MMotors

Garage2MMotors

Info

Aan- en verkoop van jonge tweedehandswagens



"Onze diensten variëren van herstel en onderhoud van alle merken, met specialisatie Suzuki, tot een ruime keus in occasies, zowel jonge, kilometerarme als starters wagens in originele staat. Wij staan steeds paraat om u te helpen waar nodig."
Adres: Brugsevaart 20, 9030 Mariakerke
Telefoonnummer: +32 (0)9 226 37 05
Stad: Mariakerke
Route: Brugsevaart 20
Postcode: 9030


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands auto Gent, Ktek Motors, Auto's Aelterman, Tweedehands auto Oostakker, Garage Gentbrugge, Tweedehands auto 3000 euro, Auto DKS, Tweedehands garage
Recensies
Zeer vriendelijke verkoper! Alles verliep heel vlot, de aankoop, de levering en de service. Super tevreden! Iemand die een tweedehands auto wil kopen, raad ik aan daar zeker eens te kijken.
Ben 7 jaar klant bij deze garage en heb er net mijn tweede 2dehandswagen gekocht. Zeer tevreden over de persoonlijke en snelle service.Services: Auto-accu vervangen
Zeer vriendelijke en eerlijke verkoper en ook een goede service . Heb de auto nu al 2 maanden en ben er zeer tevreden van . Deze garage is zeer aan te raden voor potentiële kopers. Thanks Bertje .
Zeer vriendelijke service. Ik ben enorm goed geholpen en mijn auto was tip top voor de autokeuring! Een aanrader!Services: Banden
Aankoop tweedehands wagen en overgave onze wagen. Zeer zeer vriendelijke Garage zowel MUSTAFA als BERT ! super kerels ! mensen van hun woord ! raad deze garage voor iedereen aan !
Ik ben hier geweest voor de aankoop van mijn wagen. De uitbater is een sympathieke man die zijn beloftes nakomt. Eerlijke en correcte service. Zeker aan te raden!
Heb hier een BMWX1 gekocht. Verkoper was zeer correct en hield zich aan de gemaakte afspraken. Vlotte aankoop. Ook toen er een jaar later problemen waren met de elektrische aansluiting voor de aanhangwagen werd dit zonder discussie professioneel opgelost. Aan te raden voor aankoop van tweedehandswagen.Service: Algemene reparaties en onderhoud
Een echte aanrader! Vanaf het eerste telefonisch contact was er een goed gevoel. Op het afgesproken uur werd op een constructieve manier onderhandeld. Eerstdaags na de onderhandeling werd een overeenkomst bereikt betreft de overname. Daags na de overdracht werd het afgesproken bedrag overgemaakt. Fijne samenwerking met Mustafa en Bert. Veel succes verder!!!
Ik heb een Ford Fiesta 2014 gekocht een tweetal weken geleden. Ik ben enorm goed geholpen geweest bij de aankoop van mijn nieuwe auto, ik heb alles uitgebreid uitgelegd gekregen en het papierwerk maakten ze in orde. Ook aan de auto zelf valt er niets aan te merken, hij rijdt perfect en ziet er nog zo goed als nieuw uit. Ik raad deze garage zeker aan voor potentiële kopers.
Hier een VW Golf Sportsvan gekocht van een zeer sympathieke verkoper en tegen een correcte prijs. Ik ben heel erg blij met de wagen en met de service van 2M. Ik had de wagen een 2-tal maanden en één van de handgrepen boven het portier bleef naar beneden. Bleek dat er een veertje ontbrak in het handvat. Dit hebben ze gerepareerd onder de garantie, zonder enige discussie. Ik kom zeker nog terug naar deze garage.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Garage2MMotors.

Mariakerke auto's

openingstijden, locatie, vervoer. Brugsevaart 20 mariakerke autoreparateur kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Garage2MMotors adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Garage2MMotors. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Garage2MMotors delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid