facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Yilmaz

Garage Yilmaz
Adres: Kanaalstraat 206, 3970 Leopoldsburg, België
Telefoonnummer: 0479 43 86 83
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Leopoldsburg
Route: Kanaalstraat
Huisnummer: 206
Postcode: 3970


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Ik heb mijn auto “ laten maken” bij yilmaz garage Alleja dat is wat ik dacht , ECHT NIET TEVREDEN!!! Mijn auto zou binnen de week gemaakt worden , maar heeft uiteindelijk 2 maanden op de parking gestaan en uiteindelijk na een bezoekje zouden ze eraan beginnen maar na een weekje nog geen resultaat. Ik zou volgens garage Yılmaz mijn eigen onderdelen gaan halen terwijl ik niet veel verstand van auto’s hebt . Ik verklaar aan hun dat ik niet tevreden ben van de service en hierdoor kwamen ze met de hele groep voor me staan dreigen me te slaan en Ik had nooit problemen met deze auto maar toen ik vertrok naar de keuring stonden mijn bouten los wat levensgevaarlijk is en dat laswerk onderaan trekt op niks WANT OP DE STABILISATTOR MAG U NOOIT LASSEN DAT IS LEVENSGEVAARLIJK HET was een rijdende bom . Ik kwam aan op het keuringstation te Diest 3290 daar werd ik verteld dat de garagist die deze werken in bak zou moeten belanden. Echt spijtig heel spijtig maar tot de dag van vandaag 4 maand verder is de wagen nog steeds verboden tot verkeer. Echt pruts werk , ik behandel hun hoe ze mij hebben behandelt. Cest la vie.
Kon het chassisnummer van mijn dodge ram niet vinden , autokeuring ook niet. Bij Yilmaz hebben ze het vinnummer dadelijk gevonden. En gratis, kreeg ook een tas koffie aangeboden echt vriendelijke mannen en dat was de eerste keer dat ik daar kwam.
Ik heb al vier jaar een RAM 1500 en ben vaste klant bij deze garage.nIk ben erg tevreden over de kwaliteit van de service.nIk raad aan.
Ik kom al jaren bij Yilmaz, zelfs nadat ik recent ben verhuisd en de garage voor mij zo'n 30min reisrijd is. Dat zegt genoeg, altijd top geholpen en klantvriendelijke mensen. Laatst kwam ik zonder afspraak om een lamp te laten vervangen omdat ik diezelfde dag naar de keuring moest, accu moest eruit. Ze hadden het heel druk maar toch werd het snel voor mij geregeld. Ik kan deze garage aan iedereen aanraden.
Goede service en uitleg...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid