facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Winimotors BVBA

Garage Winimotors BVBA

Info

Bij ons vindt u de beste PRIJS - KWALITEIT verhouding, of het nu gaat om herstellingen of om de aanschaf van een tweedehands wagen.

Geschiedenis

Het familiebedrijf Garage Winimotors wordt reeds vele jaren door ons uitgebaat.

Onze techniekers zijn erkend, en hebben ruime ervaring.

Ze kunnen uw wagen efficiënt herstellen waar nodig, en houden hem in optimale conditie.

Welk merk u ook bezit, uw wagen zal altijd met dezelfde zorg en oog voor detail behandeld worden.

Wij, van Garage Winimotors hebben uw voortdurende tevredenheid over uw wagen voor ogen. Wij zijn blij u te mogen assisteren bij de service en het onderhoud van uw voertuig.



"Bent u op zoek naar een schadespecialist in Limburg? Dan bent u bij Garage Winimotors in Peer aan het juiste adres. We zijn een erkend schadebedrijf en zijn hiernaast een extra gespecialiseerd in Citroen en Peugeot-voertuigen. Reken op onze kennis, kunde en passie voor uw auto en voor alle soorten herstellingen. We bieden u een superieure service en gegarandeerd resultaat in autoschade herstellingen, parkeerschade herstellingen, airco service, mechanische herstellingen auto, auto laten lakken en auto laten spuiten. Heeft u autopech? Geen nood, want ook voor auto depannage staat ons team 24/7 klaar. Van al uw auto onderhoud en herstellingen tot aan de aanschaf van een tweedehands bestelwagen kunt u rekenen op Garage Winimotors!"
Adres: Steenweg Wijchmaal 67, 3990 Peer
Telefoonnummer: 32495255722
Stad: Peer
Route: Steenweg Wijchmaal 67
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands auto Peer, Autohandel Peer, Nissan garage Peer, Tweedehands auto Bree, Garage Rekoms, Tweedehands auto Pelt, Garage in As, Autocenter Schrooten
Recensies
Vrijdag 21April Mijn wagen verkocht aan deze persoon en was zeer enthousiast over deze wagen is er zelfs mee gaan rijden, en zou mij de week erop dinsdag bellen voor de wagen te leveren geen telefoon gehad heb woensdag zelf gebeld en zei ik bel u morgenvroeg op geen telefoon gehad, heb op het laatste van de week nog eens gebeld en hij dinsdag bel ik u terug geen telefoon gehad ben woensdag zelf naar daar gereden en heb hem gezegd dat vrijdag mijn verzekering afloopt, hij zei vrijdag mag je hem brengen maar bel u vrijdagmorgens op geen telefoon gehad, vrijdag terug zelf gebeld wanneer ik hem kan brengen, en hij zei bel u deze middag terug geen telefoon gehad, ondertussen was mijn verzekering afgelopen. Heb 10tal mensen moeten doorsturen, want dat de auto verkocht was. Deze man is helemaal niet te vertrouwen en zijn vrouw zeeeer onvriendelijk aan de telefoon. Heel ons twee weken met ons voeten zitten spelen.
Niet alleen de autos maar de dochter aan de telefoon heeft eens een goede beurt nodig. Leer omgaan met lastige klanten en situaties of zoek uw een andere job. 75% van de slechte reviews gaat over de onvriendelijke dochter aan de telefoon. Een typisch geval van kind van een zelfstandige. 1 dag bij een gewone werkgever die gaat huilend naar huis.
Fantastische service! Ik kocht meer dan een jaar geleden bij Nick een camionette en kan alleen maar positieve woorden spreken over hoe het sinds dan gegaan is. Ik had de dag dat ik op vakantie vertrok nog een probleem en hij heeft me onmiddellijk geholpen zodat ik toch nog kon vertrekken. Ook alle andere afspraken liepen perfect! Merci Nick en je team!
Bijna een jaar geleden dat men auto getakeld werd nadat ik hem nog geen 2 maanden eerder gekocht had. Net geen 9 weken later mocht ik hem weer ophalen en bleek dat die niet volledig gemaakt was. Geen probleem zeiden ze. Je kan er nu probleemloos mee rijden. Ik heb het extra stuk al besteld en bel je op van zodra dit geleverd is en ik het kan monteren. Dat was op 25 april 2022!!!! Ik ben nog steeds aan het wachten!!!! Telkens als ik bel krijg ik dezelfde uitleg: het is te druk, ik bel je nog.... Jaja, voor service moet ge niet naar winimotors gaan.Services: Versnelling van auto
Top garage in alle aspecten , Een echte werkplaats !!! U krijgt een duidelijke uitleg bij elke herstelling of aankoop . Zeer klantvriendelijk! Ze helpen u zo goed mogenlijk en zo snel mogenlijk tegen een goede prijs . Het assortiment van occassie auto's is altijd tiptop inorde en gekeurd voor verkoop . Makkelijk bereikbaar en parking voor de deur , dichtbij het centrum van peer . Problemen met u voertuig ? Of je wilt je wagen verkopen of een wagen kopen ? Bij Wini motors kan u altijd terecht voor de beste Service ! Tot slot een van de beste in Limburg!
1 ster is nog te veel . 3afspraken gemaakt 3 keer niet nagekomen speciaal verlof voor gepakt . Echt nooit zo een wanorde gezien . En voor de prijs moet je het ook niet doen. Beleefdheid aan telefoon 0 door de vrouw. De jongen is redelijk simpel en een Pathetisch leugenaar.Wil je lang wachten ? Afspraken die niet worden gerespecteerd ?1 adres wini motors!!Service: Autoruitreparatie
26 april mobilhome binnen gedaan voor nieuwe koplampen omdat deze gekeurd moest worden voor de verkoop, Nick vertelde nog ideale tijd om nu te verkopen. We zijn nu 12 oktober en vandaag kunnen ophalen, rekening van €750,-. Waardeloos bedrijf dat je met leugens en smoesjes aan het lijntje houd! Ma en dochter schreeuwen alsof ze op de markt staan. Ik raad iedereen aan om 2x na te denken vooraleer ze hier hun auto willen binnen doen.
Ouders komen er al meer dan 20jaar voor en met auto's, áltijd zeer tevreden. Ik kocht er deze week een Peugeotje en ook voor mij werd alles heel goed geregeld. Top garage in alle aspecten.
Hele goede en snelle en professionele service. Een aanrader !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid