facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor garage verfaillie

Adres: Omleiding 200 , Herent 3020, BE
Telefoonnummer: 016 22 64 45
Stad: Herent
Route: Omleiding 200
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: garage verfaillie hippolytushoef, vakgarage verfaille, garage verfaillie rumbeke, garage hippolytushoef, garage verfaillie herent, autocentrum wieringen hippolytushoef, garage verfaillie diksmuide, verfaille auto
Recensies
Bestuur hou deze oudere zaal prachtig in orde
Ik ga al jaren naar garage verfaille jan, ik heb heel goede ervaringen, de mensen geven mij de indruk dat ze weten waarmee ze bezig zijn. Ik krijg goede feedback over het uitgevoerde onderhoud of herstellingen. Ik kan geen slecht woord zeggen over de samenwerking. Ik voel me zelfs verplicht om hier te melden dat ik zeer tevreden ben.
Klantonvriendelijk,niet communicatief,gemaakt en een gebrek aan verantwoordelijkheid en dit vooral gericht aan gerant erik ! Voorbeelden:1na vervanging van mijn amortiseurs in het verleden werden mijn veringen niet goed vastgezet aan mijn bovencaroserie met als gevolg dat er een vering gebroken was door speling zodat de andere ook moest vervangen worden voor evenwichtige slijtage met extra kosten tot gevolg.Dit buiten beschouwing gelaten, kan gebeuren !? Na verplaatsing van Antwerpen naar herent via openbaar vervoer wou ik dit afrekenen rond de middag waarbij ik van erik te horen kreeg dat het 12u is en dat iedereen zijn boterhammekes zit te eten en dat ik moest terugkomen om 13 uur ! 2 een tijdje geleden moesten mijn achterremmen gemaakt worden daar dat deze constant piepen. De zaakvoerder had in het verleden gezegd dat ik op een veilige mannier verder kon rijden maar dat deze in de toekomst moesten hersteld worden ! Na deze raad heb ik deze recent laten herstellen en Erik zei telefonisch dat het 170€ was waarbij ze extra hadden moeten rekenen voor een product waarbij ze olie hadden gemorst op de grond om deze te reinigen ! Na de herstelling in vertrouwen te hebben genomen constateerde ik dat er geen verbetering was en zei weder telefonisch een paar dagen nadien om de baas te spreken waarop Erik antwoorde:"kunnen we het niet op de goedkopere manier oplossen dan moeten we het doen op de duurdere manier,"en dat hij in verlof was en dat hij woensdag weer ging komen ! Erik weer contacterende op woensdag na verscheidene malen aandringende om de baas te spreken repliceerde hij dat de zaakvoerder met zijn hoofd tussen de motorblokken zit en dat ik weder moest telefoneren tussen zes en half zeven s'avonds en hoe later hoe beter ! 3 Ik krijg er op het laatste zelf schuldgevoelens van en wens Erik veel succes toe ! 4 voor professionele kennis geef ik hen een voldoende ! 5 ze kunnen van mij niet vertellen dat ik een slechte klant was.Ik heb er al tegen 3000 euro aan gespendeert ! 6 mijn vertrouwen is dan geschonden en als Garage Verfaillie vindt dat ik onwaarheden vertel dan mogen ze mij nog altijd contacteren ! 7ik hoop op deze opbouwende kritiek dat garage Verfaillie een mentaliteitswijziging kunnen doorvoeren gericht naar klantvriendelijkheid !?
Beste garage voor mercedes, deze mensen kennen nog echt hun stiel! Beter dan die grote garage's die gewoon onderdelen vervangen en nog niet gemaakt zijn.
Heb Jan Verfaillie 15 jaar niet meer gehoord of gezien heb er deze week mee gebeld voor een auto en heeft mij direct verder geholpen super garage
Ben zelf al 12 jaar klant en zeer tevreden . Goede en eerlijke garage. Afspraak is afspraak: heb nog nooit moeten wachten . Hopelijk blijft het zo .
Gewoon heel goed en duidelijk over alles en tijd als je wat vraagt...
Correcte handelaar, staat onmiddellijk klaar om u eventueel verder te helpen, of zonodig een afspraak om herstelling te plannen.
Mercedes garage te Herent
Klantonvriendelijk!!! gerant Erik
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid