facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Vanhove Frank B.V.B.A.

Adres: 101 Brugse steenweg, 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3250415690
Stad: Wenduine
Route: 101 Brugse steenweg
Postcode: 8420



op zoek naar gerelateerd: Takeldienst Vanhove Wenduine, Ford Van Hove Kruishoutem, Carwash Wenduine, Garage Kruishoutem
Recensies
Correcte mensen eerlijk goede service aanrader
Eerlijk correct vriendelijk
Super vriendelijk !!!
Verdient reeds 30 jaar mijn vertrouwen.
Verschillende prijzen voor takeldienst terwijl dit maar 150 euro is wanneer uw wagen getakeld wordt door aanvraag van de politiedienst! Voor mij was het 495 euro... the joke was on you mijn verzekering kwam er tussen. Dus best vermijden aub
Heel vriendelijk en goeien
Heel tevreden. Vlotte service, fijn onthaal, correcte prijs. Garage is een aanrader. Deze mensen werken met hart en ziel voor hun bedrijf.
Schitterende en bijzonder vriendelijke service! Tijdens mijn vakantie in De Haan begaf mijn accu het. Op goed geluk naar deze garage gebeld. 20 minuten later werd ik gedepanneerd en naar de garage geleid. Binnen het uur na mijn oproep was ik opnieuw in het appartement, mét een nieuwe accu in mijn auto. Bedankt, mannen.
Efficient en vlugge dienstverlening. Via pechverleningsmaatschappij . Vriendelijke uitleg . Een duim voor dienstverleners die dagelijks onder druk staan van ongeduldigde, onbeschofte bestuurders die niet nadenken .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid