facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Trading

Garage Trading

Info

Officiële Ford Verdeler - Lokaal Agent
Gemotiveerd en dynamisch familiebedrijf waar op klant gemaakte service, oplossingen en voertuigen worden aangeboden

Geschiedenis

Openingsuren:
Ma - Vrij: 8u - 18u
Za: 10u-15u
Zon- en feestdagen: gesloten



"Ford Garage Trading in Machelen is een familiebedrijf, opgericht in 1989 door Thierry Verbesselt, met een zeer simpele doelstelling: de mensen vertrouwd maken met een gepersonaliseerde service voor hun voertuig, gebaseerd op vertrouwen en duidelijke communicatie. Wij zijn uitgegroeid tot een gevestigde Ford garage met een dynamisch team van 10 personen onder leiding van zaakvoerder Thierry en zonen Jens, Gill en Nick. Wij willen ons onderscheiden door u als klant centraal te plaatsen en u actief te betrekken in wat wij doen. Dit zowel voor de service aan uw wagen als voor de aan- en/of verkoop van uw voertuig. Kortom, een unieke en flexibele aanpak. Wij hopen u dan ook spoedig te mogen verwelkomen in onze Ford garage."
Adres: Kerklaan 80, 1830 Machelen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 022512091
Stad: Machelen
Route: Kerklaan 80
Postcode: 1830


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: garage machelen - zulte, Ford garage Leuven, Ford garage Antwerpen, Ford Garage Waregem, Ford Garage Turnhout, AB Automotive, Garage Teirlynck, Ford Garage in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buda Cars Buda Cars 388 meter Buda Cars is een garage&carrosserie die sinds 1926 actief is in de sector. Buda Car...
Private Car Service Private Car Service 629 meter Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de service “Business Limousine Services” en ik ben...
Recensies
Als niet klant, na de aankoop van een camper bij Alpha in Temse mij aangeboden om de waarborg te gaan regelen. Wat een ontvangst, alles onmiddellijk in orde gebracht door Yens en er nog een deftige uitleg bij gekregen. Er brandde ook een lichtje van motorstoring en dat hebben de mannen ook gerepareerd, al onder waarborg en zonder het minste probleem. Ik ben zeer blij dat ik de familie Verbesselt heb leren kennen en zal zeker van hun diensten in de toekomst gebruik maken.
Bij Garage Trading staat de persoonlijke aanpak centraal. Je wordt ontvangen met de glimlach, krijgt de nodige professionele uitleg en advies op maat. Een babbeltje is nooit te veel en hier word je als klant echt gezien. Het contact is bij hen geen verplicht nummertje, maar een oprechte en persoonlijke beleving.
Als je zoekt naar een auto dan raad ik je aan om bij Garage Ford Trading in Machelen te gaan, Profecionele uitleg met aandacht wat jouw wensen zijn, eerlijk en geen addertjes onder het gras, een uitgebreide testrit mogen doen, ik ben wachtende op mijn nieuwe wagen Fort Kuga Hybride, ik kijk er naar uit! Bedankt Jens.
De topservice van de boekhoudster/onthaalmedewerker en de mechanicien staat in schril contrast met de zaakvoerder volgens mij heette hij Nick. Om 12u30 de auto binnen gedaan voor onderhoud. Op dat moment leek de zaakvoerder verbaasd dat ik een auto voor onderhoud bracht. Dit zou 2 uur in beslag nemen. Toen ik informeerde naar de vordering om 14u15 was de ploeg echter nog niet begonnen, omdat de zaakvoerder de auto op de brug had gereden, maar geen fiche had afgegeven. Bijgevolg zou ik nog 3 uur moeten wachten. De mechanicien heeft dan toch een vervangwagen kunnen regelen, zodat ik verder kon werken en de klus was op minder dan 2 uur geklaard door de extra inzet. Bedankt ook aan de boekhoudster - Hilde - voor de vriendelijke en correcte afhandeling. Edit: Er werd de vorige dag door mij gebeld naar de garage om de afspraak te verzetten van 8u30 naar 12u30. Dit werd mij ook bevestigd.
Vriendelijke verkoper, informatief gesprek waarbij veel tijd werd genomen. Zeker een aanrader. Edit: Twee jaar later rijden wij nog altijd rond met de Ford Puma dat daar werd aangekocht. Afspraak voor onderhoud verloopt altijd zeer vlot en de glimlach is nog altijd aanwezig.
Ik heb hier recent een tweedehandswagen gekocht en ben enorm tevreden! Niet enkel van de wagen ben ik zeer tevreden, maar zeker en vast ook van de service en klantvriendelijkheid. Ik werd bij alle stappen van mijn aankoop geholpen en kon steeds rekenen op hun deskundig en eerlijk advies. Er werd mij niets onnodig aangesmeerd of aangerekend zoals dat bij vele andere garages het geval is. Kortom, Garage Trading is een aanrader!
Top service, zeer klantvriendelijk, niet alleen een verkoper maar iemand met het hart op de juiste plaats die altijd tijd maakt voor een babbeltje voor of na een service of een aankoop. Onze tweede Ford wagen is nu in bestelling bij Jens en wij zijn op een TOP manier ontvangen. Jens bouwt echt een relatie op met zijn klanten als je belt voor een probleem met je wagen doet deze garage er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Als je een Ford wil kopen, denkt dan zeker aan deze garage!
Voor de 2de maal een wagen hier besteld, de service is super, echt oprecht eerlijke mensen, altijd correcte bediening en afspraken. Steeds bereid om te luisteren naar onze wensen en geen verkopersmentaliteit. Vanaf nu de enige garage waar ik mijn volledige vertrouwen in kan stellen en waar ik naartoe ga voor herstellingen en onderhoud.
Service van top kwaliteit! Het is 2de maal dat ik er een wagen koop, telkens goed geïnformeerd over de keuze van de wagen, weten exact wat je nodig hebt. Mijn dossier was heel snel in gang gezet en op een week tijd was alles in orde. Beter kan niet! Vertrouwen en eerlijkheid staat er centraal en als particulier is dat wat je nodig hebt. Ik kan alleen maar zeggen, dat ik er nog een wagen zal kopen in toekomst! Keep up the good work!
Een goede en snelle service, daarvoor moet je bij garage Trading zijn. In geval van problemen met de wagen, kan je heel snel bij hen terecht en een vervangwagen staat steeds klaar. Keep up the good work!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Garage Trading met het openbaar vervoer


Machelen Kerk 340 meter
Machelen Kerk 350 meter
Machelen 360 meter
65
Machelen Kerk 370 meter
Machelen Makro 410 meter
282
621

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid