facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Swyngedouw

Garage Swyngedouw

Info

Garage Swyngedouw is een familiebedrijf waar je als klant zeker meetelt en geen nummer bent. Ikzelf, Pieter Swyngedouw, run sinds 2001 deze garage.

Geschiedenis

Garage Swyngedouw is een familiebedrijf waar je als klant zeker meetelt en geen nummer bent. Ikzelf, Pieter Swyngedouw, run sinds 2001 deze garage, die ik toen overnam van mijn vader Peter Swyngedouw. Hijzelf startte in 1968 met deze garage en nu is het mijn taak om de degelijke betaalbare service verder te zetten. Vertrouwen en respect houden wij hoog in het vaandel.

Het onderhoud van uw wagen is zeker in goede handen in onze atelier. Onze doelstelling is de klant een kwalitatieve dienst te bieden met enkel één groot verschil: de prijs! We stellen gratis een vervangwagen ter beschikking. Iedereen is welkom, zelfs indien uw wagen elders gekocht is .

Wij helpen u ook graag bij de keuze van een bijna nieuwe wagen volgens uw behoeften en noden. We LUISTEREN naar wat u verlangt van uw tweedehandswagen en KIJKEN dan samen wat er het best bij u past. Er is ook mogelijkheid tot financiering met respect voor uw budget! Vraag vrijblijvend inlichtingen voor dit onmiddellijk krediet.

Koop in vertrouwen aan de laagste prijs …

alle auto’s voorzien van origineel onderhoudsboekje, CAR–PASS, volledige technische keuring, dieptereiniging zowel binnen als buiten en geleverd met het eerste onderhoud gratis!


Roeselaarseweg 50
8820 Torhout
Tel: 051 / 72 27 55
Fax: 051 / 72 35 42
Gsm: 0477 / 32 70 62



"Service heeft inderdaad een naam én een waarde. De waarde van zekerheid van de goede keus. Een verwittigde koper door een Erkende Verkoper is er twee waard.Niet alleen willen wij u onze beste raad geven, maar ook het voordeel om op een betaalbare manier met een degelijke tweedehandsvoertuig te rijden zonder zorgen.Wij, als Erkende Verkoper bieden u 12 maanden garantie aan. Om u te waarborgen gebruiken wij de verkoopovereenkomst uitgegeven door Traxio . Wij leveren het bewijs dat de kilometerstand op de teller van het voertuig correct is en overhandigen u het CAR-PASS attest.Wij garanderen u dat het voertuig overeenstemt met de beschrijving die ervan gegeven wordt bij de verkoop !Wij bieden u een transparante dienst aan van onze handel ."
Adres: roeselaarseweg 50, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 051722755
Stad: Torhout
Route: roeselaarseweg 50
Postcode: 8820


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Vancar Ruddervoorde, Tweedehands auto Roeselare, Garage Kindt, Tweedehandswagens garage, Tweedehands auto Torhout, Autohandel Torhout, Garage Citroën torhout, Garage Decleir Torhout Openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alpha west motorhomes Alpha west motorhomes 324 meter Prima service hartelijk ontvangst en correct een aanrader
Garage Kindt Garage Kindt 1 km Top service en vriendelijke mensen
De Ruyter - Hindryckx De Ruyter - Hindryckx 5 km Niet vriendelijk. Ook wou ik na verschillende telefoontjes de baas aan de telefoon ma...
Pole Position Cars Pole Position Cars 5 km Arrogant, racistisch, onprofessioneel. Dergelijke handelaars geven alle mensen in de ...
Bugsplace Bugsplace 5 km Verkoop van luchtgekoelde VW's Verdeler Paruzzi, VW Heritage, ScaraB en SSP Exclusief...
Recensies
Moet nog geld terugkrijgen van een total loss auto , een deel in hun zakken gestoken
Top garage met mooi aanbod aan tweedehands wagens
Vriendelijke en professionele bediening
Zeer vriendelijke en correcte mensen. Topwagen gekocht aan eerlijke prijs. Aanrader voor iedereen.
Prijsvriendelijke en degelijke jonge wagen. Onthaal en service uitstekend.
Tweedehandswagen gekocht... goeie service en garantie... een tevreden klant hier...
Goede service, vriendelijke zaakvoerders.
Eerlijke garage en altijd even vriendelijk en correct!
Ze doet alles voor de klanten En niet te vergeten Ik ben het kindje van eigenaar
Top garage zeer snelle en goede service
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Garage Swyngedouw met het openbaar vervoer


Torhout De Sneppe 330 meter
40
74
Torhout De Sneppe 340 meter
40
74
Torhout Sneppestraat 340 meter
Torhout De Sneppe 340 meter
47

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid