facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Robert BVBA

Garage Robert BVBA

Info

Garage Robert is nog steeds een echt familiebedrijf waar de klanten nog een persoonlijke benadering krijgen. Klanten kennen ze nog steeds bij naam en niet bij hun nummerplaat. En deze traditie willen Raf en Kris verder zetten.

Geschiedenis

Garage Robert werd in 1968 opgericht door de heer Robert Van der Steen. Het pand bevond zich naast het ouderlijke huis in de Vaartstraat 19 te Ranst. Dit pand werd al snel te klein en verhuizen was dus de boodschap.

In 1970 werd een volledig nieuwe garage gebouwd en werd gestart met de verdeling van een Engels automerk. Dit pand in de Vaartstraat nummer 37 werd in de loop der jaren steeds uitgebreid, met de bouw van een showroom en een vergroting van de garage.

In 1996 werden de laatste verbouwingen uitgevoerd: een volledig nieuwe showroom en een uitbreiding van de werkplaats om een nog betere en snellere service te kunnen bieden aan onze klanten.



"Garage Robert werd in 1968 opgericht door de heer Robert Van der Steen. Het pand bevond zich naast het ouderlijke huis in de Vaartstraat 19 te Ranst. Dit pand werd al snel te klein en verhuizen was dus de boodschap. In 1970 werd een volledig nieuwe garage gebouwd en werd gestart met de verdeling van een Engels automerk. Dit pand in de Vaartstraat nummer 37 werd in de loop der jaren steeds uitgebreid, met de bouw van een showroom en een vergroting van de garage. In 1996 werden de laatste verbouwingen uitgevoerd: een volledig nieuwe showroom en een uitbreiding van de werkplaats om een nog betere en snellere service te kunnen bieden aan onze klanten. Contacteer ons voor meer informatie of kom gewoon langs."
Adres: Vaartstraat 39, 2520 Ranst
Telefoonnummer: 03 485 50 61
Stad: Ranst
Route: Vaartstraat 39
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: NISSAN Robert stockwagens, Nissan Qashqai Stockwagens, Nissan Qashqai directiewagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opel Opel 783 meter Super service en super vriendelijke mensen
Perfect cars Perfect cars 1 km Top service vanaf het eerste contact tot de laatste. Aanrader wanneer je een betrouwb...
Recensies
Vriendelijke mensen, super goede service!
vandaag mijn nieuw Nissan Juke opgehaald. ben hier al vele jaren klant, en dat zal ook zo blijven ! top garage !!!!!
Zoals altijd, vriendelijk en behulpzaam. Een heel tof team daar.
Mijn auto'tje na afspraak binnengeleverd mocht zelfs de avond voordien al! en is op 1 dag weer helemaal in orde! Heel vriendelijke mensen, super snelle service en helemaal niet duur ik was voorbereid op veel hogere kosten : . Top werk!
Dit is een zeer goede familie Nissan garage, zeer eerlijk , vriendelijk en altijd welkom
Heel vriendelijk en professionele bediening. Voor grotere kosten wordt eerst contact opgenomen. Ik word hier steeds prima geholpen. Als je een mailtje stuurt, wordt daar snel op gereageerd.
Uitstekende dienst zowel voor als na verkoop. Stralen erg veel vertrouwen uit. Hier voel je je goed als klant.
Zeer goede service. Top garage. Een aanrader
Goede service Betrouwbaar personeel en kwaliteit is Top.
Tot nu toe altijd correcte service en vriendelijk onthaal. Dat is al 6 jaar zo t.t.z. sinds we de auto daar gekocht hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid