facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Rietje

"Auto Natie Waasland voormalig Rietje Waasland is dé officiele verdeler van de merken Volkswagen, ŠKODA alsook MyWay en Audi Service punt. Nieuwe wagens, stockwagens, tweedehands auto's, maar ook onderhoud en herstellingen, carrosserie, persoonlijk advies en financiering. Kom zeker eens langs in onze concessie te Waasland. Wij gidsen u graag op weg."
Adres: Westpoort 1-3, 2070 Zwijndrecht
Telefoonnummer: 03/250.11.22
Stad: Zwijndrecht
Route: Westpoort 1-3
Postcode: 2070


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 19:00
Dinsdag: 07:30 - 19:00
Woensdag: 07:30 - 19:00
Donderdag: 07:30 - 19:00
Vrijdag: 07:30 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Autonatie Bornem, Volkswagen garage, Garage Rietje Kapellen, Volkswagen garage Antwerpen onderhoud, Garage Thuy, VW garage Antwerpen, Auto Natie Mercedes, Volkswagen garage in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Finixa Finixa 806 meter Vlot en vriendelijk geholpen met laden, laaddock aanwezig.
Exclusive Cars by Quadriga Exclusive Cars by Quadriga 1 km Super onbeleefd persoon aan de telefoon, zie ik dat dit niet de eerste keer is.
Recensies
Meermaals afspraak verplaatst geweest door de garagehouder. Dan uiteindelijk kan de afspraak doorgaan. Je komt toe , je levert je wagen in met motorproblemen en dan krijg je te horen dat er spijtig genoeg geen vervangwagen is. Dit terwijl een vervangwagen gevraagd en zowel telefonisch als per email bevestigd was door de garagehouder. De medewerkers boden geen enkele oplossing aan. Uiteindelijk was ik genoodzaakt om mijn wagen met motorproblemen terug te nemen en mee op de baan te gaan. Een wagen is noodzakelijk om mijn job te kunnen uitoefenen. Dit is de zoveelste ongewenste gebeurtenis bij deze garagehouder. dienstverlening is zeer zeer pover.
Zeer bereikbaar, communicatief, vriendelijk en toegankelijk. Daar kunnen de collega's van Autonatie Wilrijk en Antwerpen nog wat van leren. Wat een verschil! Doe zo verder!
Kom julie afspraken in het vervolg na laat geen klant tot garage komen en vervolgens weg stuuren
Goede service altijd vriendelijk!
1 ster is al te veel! Afspraak gemaakt voor onderhoud, dan krijg ik te horen een dag op voorhand dat er geen vervang wagen is maar wel elektrische fiets, terwijl ik vervangwagen had gereserveerd. ik wacht al ander half maand voor een afspraak en krijg ik dit te horen dag ervoor. dan doen ze ook alsof het mijn schuld is. nooit meer kom ik binnen in dit garage!!!
Nooit nimeer!!! Mijn auto zogezegt hersteld. Wat ze dus verkeerd hebben gedaan en dan nog zeggen dat ze alles goed hebben uitgevoerd maar dan toch niet! Nadien terug hun fout recht getrokken en dan nog een diagnose factuur van 500euro doorgerekend! Zogezegt een profesionele garage! Als je iets fout doe moet je er zelf voor opdraaien niet ik! Na de herprogramatie heeft mijn auto niets raar wat er voor niet was! Stelletje amateurs!!!
Vriendelijke mensen en bereid om de klant verder te helpen ...
Op zoek naar een nieuwe auto kom je al eens hautaine autoverkopers tegen die je wat belerend behandelen. Die zien me dan niet meer terug. Hoe anders hier. Intussen contact gehad met meerdere verkopers en personeelsleden. Allemaal vriendelijk en met respect voor de klant. Ik wandel hier buiten met een goed gevoel.
Ik was op zoek naar een Audi A3 deze zou na afspraak getoond worden want deze was niet aanwezig in de toonzaal . Op de dag van de afspraak kregen we telefoon dat de auto niet aanwezig was en we bericht gingen krijgen wanneer hij er wel was. We zijn een aantal weken verder en we wachten nog op het telefoontje... intussen hebben we ergens anders een Audi gekocht.
Zeer nette garage. Vriendelijke en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid