facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Reding

Garage Reding

Info

Entreprise du secteur de l'automobile, mécanique, carrosserie, ventes de véhicules neufs et d'occasions, service de dépannage

Adres: Rue de la Fagneulle 6, 6792 Halanzy, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: +3263677692
Stad: Halanzy
Route: Rue de la Fagneulle 6
Postcode: 6792


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: EURO REPAR
Recensies
Garage bovenaan. De garage van Nissan Arlon waar ik naartoe ging en waar we de auto kochten liet ons in de steek toen we een groot autoprobleem hadden, we waren maar een nummer. We namen contact op met de Reding-garage en ondanks hun werkdruk hebben ze ons van A tot Z geholpen. Vriendelijk, responsief en efficiënt, ik kan ze alleen maar aanbevelen. DANK AAN HEN VOOR ALLES.
Ik kom met de auto vanuit Aarlen om mijn interviews te komen doen. Professioneel, vriendelijk en geeft altijd goed advies. Ik raad aan.
Luisteren naar de klant en altijd met goede wil. Fantastisch. Aanbevelen.
Ik heb een band die gesprongen is in een kuil. Ik ben geen klant van hun. Dit etablissement is waar ik woon, dus zo dichtbij mogelijk. Ik belde om te zien of hij me kon helpen. Ondanks de sluiting ben ik heel erg goed ontvangen. In 2 dagen en ondanks de moeilijkheid om geleverd te worden, werd mijn band gedemonteerd en weer gemonteerd. Goede service en een warm welkom. Alles was perfect.
Ik wil het hele Reding-team bedanken voor hun transparantie en professionaliteit. Het bestek voor het groot onderhoud aan mijn Citroën C3, de voorbereiding voor de technische keuring en het vervangen van de remblokken was compleet en werd gerespecteerd. Geen nare verrassingen! Mijn auto was dan ook in perfecte staat om door de technische keuring te komen. Hier ben ik twee jaar stil!
Warm welkom van Sylvie, onberispelijk werk van Nicolas, tegen een zeer redelijke prijs. Snel en efficiënt afspraken inplannen. Niets te zeggen behalve: bedankt!
Een familiebedrijf dat er niet voor terugdeinst om zijn klanten tevreden te stellen. De ontvangst is professioneel. Afspraaktijden gerespecteerd. De staat van uw voertuig wordt systematisch gecontroleerd en u krijgt gefundeerd advies. Af en toe een kleine panne, zonder verantwoordelijkheid van de garage, en je bent direct geholpen.
Zeer responsieve en competente garage. Daarmee bedoel ik dat ze niet zomaar de stekker in het stopcontact steken om een ​​diagnose te stellen. Facturen zijn meer dan correct. Ik rijd 40 km om mijn voertuig naar deze garage te brengen in plaats van naar een andere. Ik heb nu 5 keer gebruik gemaakt van hun diensten en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Ook het personeel is erg vriendelijk. Ik kan garage Reding echt aan iedereen aanbevelen.
Al bijna negen jaar klant. Conclusies: familieconcessie. Behulpzaam en professioneel personeel. Niets te maken met de grote multi-concessiegroepen. We nemen de tijd om naar u te luisteren om de ingreep aan uw voertuig zo goed mogelijk af te stemmen. Wat de rekeningen betreft, die blijven meer dan redelijk. Een nieuw voertuig nodig? U ontvangt alle nuttige en noodzakelijke informatie voor de aankoop van uw nieuwe auto en alles wordt gedaan om het door u geconfigureerde voertuig te kunnen bestellen. Kortom een ​​garage die bekendheid verdient. Aarzel niet om daarheen te gaan!
Als u een autoprobleem heeft, aarzel dan niet om uw keuze te maken Garage Redi ng is degene voor u Zeer vriendelijk personeel Een service van een monteur die er verstand van heeft zonder de bank te verslaan. Zeer correcte prijzen maar verwacht in ruil daarvoor niet dat u uw auto schoon aantreft. Ik raad 200% aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid