facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Pasture Hyundai

Garage Pasture Hyundai
Adres: Chau. de Charleroi 199, 6511 Beaumont, België
Telefoonnummer: 071 53 33 09
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Beaumont
Route: Chaussée de Charleroi
Huisnummer: 199
Postcode: 6511


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Uitstekende service, zeer aangenaam welkom, het team neemt de tijd om u te verwelkomen en u alle nuttige uitleg te geven. Speciale dank aan Carlo voor zijn bereidheid om aan mijn verzoeken te voldoen.
Reactievermogen, eerlijkheid, snelheid en respect. Zeldzame waarden in deze sector die goed aanwezig zijn van verkoop tot onderhoud, inclusief reparaties en after-sales service. Bedankt voor je professionaliteit.
Het personeel is attent voor de klant, professioneel en vriendelijk.nnHet is altijd een plezier om naar Garge Pasture te gaan.nnIk raad Garage Pasture in Strée 100% aan
Prima garage, perfecte klantenservice. Ruimte gewijd aan wachten met de mogelijkheid om een ​​kopje koffie of iets anders te drinken. Aangename omgeving, het voelt niet als een garage, behalve de aanwezigheid van auto's in de showroom, lol.nDrie merken beschikbaar: Hyundai, Isuzu en Mazda.
Prettige en zeer professionele bediening. Zeer attent en begripvol personeel. Altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en oplossingen te vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid