facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Mazurel Occasions - Eurorepar car service

Garage Mazurel Occasions - Eurorepar car service

Info

Vente de véhicules Neufs Et occasions garanties, entretiens et réparations toutes marques



"LE SAMEDI SUR RDV"
Adres: route de Valenciennes 249, 7301 Hornu Boussu
Telefoonnummer: 065784906
Stad: Boussu
Route: route de Valenciennes 249
Postcode: 7301 Hornu


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00

Recensies
Fatsoenlijke garagist. Ik ging daarheen om een ​​auto te zien die 1 week te koop was, ik ontmoette de baas. Hij is vriendelijk maar heeft zijn karakter! Hij vertelde me duidelijk dat de test van de auto alleen gedaan zal worden als ik het eens ben over de prijs. Hij was erg gesloten over de onderhandelingen. Namelijk dat de auto tegen een prijs werd uitgestald. De dag dat ik het zou gaan bekijken, werd het plotseling verhoogd met € 140, onder het voorwendsel dat de verkoper die het had gepost de garantie niet had toegevoegd. Dat is jammer! Maar ik kom een ​​auto bekijken die ik voor een prijs heb gezien, niet een auto die $ 140 meer waard is omdat ze een fout hebben gemaakt. Dus waar ik teleurgesteld was, was het gebrek aan handel van de baas. Toen openden we de motorkap en op deze auto zag ik wat roestsporen. Hij antwoordde me, woord voor woord, we zien dat je niets van auto's weet. Omdat ik niet gevoelig van aard was, lachte ik! Maar toch vind ik het je plicht om je aan te passen aan je klantenkring en de tijd te nemen om het uit te leggen. Bovendien liet de baas me tijdens de test altijd zo'n 10 minuten op de weg rijden om alleen de stad te doen. Ik zag dus niet waartoe de auto in staat was op de snelweg... alweer een gebrek aan professionaliteit! Ik weet zeker dat deze garage goede koopjes moet verkopen, maar het is duidelijk dat de baas en zeker de verkopers hun zakelijk inzicht en zakelijke praktijken moeten herzien, want deze hebben een goede update nodig!
Ik raad ten zeerste af. Erger dan dat ik ooit heb gezien en ik kocht van hun baas als zeggende respectloze manager Ik heb nog nooit ruzie gehad met een verkoper voor een auto en ik wacht nog steeds op de defecte onderdelen van de auto.
Zeer professionele garagist! Goede ontvangst en perfecte opvolging. Ik heb daar een gebruikt voertuig gekocht in zeer goede staat voor zijn leeftijd. Ik raad aan.
Prettige ontvangst. Aardige beheerder. Nieuwe en gebruikte auto's. Ik had een voertuig nodig en ik ben er blij mee.
Professionele en gepassioneerde garage, u kunt ze volledig vertrouwen. Ze onderhouden mijn wagenpark en ik ben er helemaal tevreden over.
Zeer professionele klantenservice van hoge kwaliteit
Zeer vriendelijke en behulpzame gastheer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid