facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Ma Campagne bvba

Garage Ma Campagne bvba

Info

Nieuwe en jonge tweedehands Ford voertuigen en bestelwagens. Erkend onderdelenleverancier en erkende carrosserie.

Geschiedenis

Garage Ma Campagne Izegem is een familiebedrijf dat in 1968 werd opgericht. Wij zijn officieel Ford dealer in de provincie West-Vlaanderen en staan bekend als betrouwbare partner waar het gaat om mobiliteit in de ruimste zin van het woord.

Naast de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Ford, kunt u bij ons ook terecht voor het onderhouden van uw auto, leasing, autoschade herstel, bedrijfswageninrichting , verzekeringen, financieringen en fleet verkoop.

Wij staan borg voor kwaliteit en zekerheid, met als pijlers: klantgerichtheid, vakkundigheid en uitmuntende service. Wij vinden het van groot belang een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen.



"Nieuwe voertuigen, bestelwagens. Ruime selectie jonge tweedehandswagens. Erkend Ford onderdelenleverancier. Erkende Carrosserie. Verhuur van minibussen en bestelwagens."
Adres: Gentseheerweg 54, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 051301656
Stad: Izegem
Route: Gentseheerweg 54
Postcode: 8870


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Izegem tweedehands, Ma Campagne stock, Matcars, Autoverhuur Izegem, Ford Deinze, Garage Teirlynck, Devos & Dewanckel, Unicars
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advanced Automotive Advanced Automotive 780 meter TOP SERVICE !! Platte band gehad op een zaterdagavond. Advanced Automotive gebeld vo...
LMmotors Izegem LMmotors Izegem 811 meter Correcte beschrijving en goede afhandeling + service na verkoop. Succes en doe zo ver...
Izegem Motors Izegem Motors 1 km Izegem Motors is gespecialiseerd in aan- en verkoop van jonge tweedehands voertuigen
Aecars BVBA Aecars BVBA 1 km AMG GTC gekocht bij AE Cars , verschillende wagens gaan bekijken , maar de kwaliteit ...
Auto's Buyck Auto's Buyck 2 km Zeer goede service! Wij hebben een bestelwagen gekocht, garantie werd zeer correct en...
Garage Olivier Petit Garage Olivier Petit 2 km Onderhoud, verkoop & import van wagens
Autobedrijf Verfaillie Autobedrijf Verfaillie 26 km Vriendelijke mensen, topservice krijg je er gratis bovenop!
Recensies
Vriendelijk, zowel aan de telefoon als ook ter plaatse. Vlot bediend door de magazijnier die mij onmiddellijk op een heel vriendelijke manier onthaalde en met ''goed weekend'' liet vertrekken. Dus TOP
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot aan de afhaling van de wagen heb ik genoten van een perfecte opvolging. De expertise, knowhow en klantvriendelijkheid is echt iets wat in die mate nog zelden te vinden is. Bij iedere stap in de aankoop en aflevering werd ik telkens tot in het detail op de hoogte gehouden. Kon ik 6 sterren geven, ik deed het meteen. Bedankt Dominiek en het volledige team, de wagen is alles wat u beloofd had.
Onlangs geweest om onze camper te laten registreren.zeer vriendelijk ontvangen geweest en de nodige hulp en info gekregen. Ze hebben er een nieuwe klant bij!
Helaas moet ik 1 ster aanduiden, anders waren het er 0.. Ik snap niet dat ze goede recensies hebben... 2 dames die een nieuwe ford transit willen kopen nemen ze niet serieus. De zaakvoerster had geen zin om ons te helpen, werden van kop tot teen bekeken en eigenlijk wisten wij meer van de transit dan zij zelf... Hebben 0 uitleg gekregen wat we gelukkig bij andere garages wel hebben gekregen. Zelfs de binnenkant hebben we niet gezien. Alles moest snel snel. Helaas heb je dan pech dat de auto die je wilt daar staat dus vraag je om deze te reserveren onder contract maar nee dat willen ze niet. Jammer dan... 1 ding weten we zeker en dat is dat wij bij een andere garage gaan voor een transit en binnen dit en een beetje voor nog een 2de nieuwe auto. Niet enkel een auto verkopen is belangrijk, het totaalplaatje is veel belangrijker. Niet aan te raden alvast!
Fijne garage, met zeer bekwame mecaniciens, voor alles een oplossing. Mooie toonzaal, goed gelegen. Vast en zeker goede en vriendelijk personeel tov het cliënteel. Totaal niks en of geen negatieve opmerking. Compleet en alles samen, dit verdient wel een mooie dikke Chapeau.
Niet tevreden.niet in jullie klantenbestand?zal ook zo blijven. De verkoper heeft mij telefonisch geraadpleegd na mijn review en was vriendelijk.
Top ontvangen van de verkoper kent zijn vak
Zeer slechte garage, Amateuristisch personeel en uiten bedreigingen naar klanten die hun factuur betwisten, wegens niet correct uitvoeren. Breken stukken af en reken ze dan aan de klant door. Hebben ook geen kennis van hun werk en bovendien kosten hun 2dehands stukken duurder tegen over nieuwe originele stukken in een andere garage. Hun antwoord is nog beter, ze beschuldigen de mensen van malafide personen, terwijl zij nu net malafide zijn !! Ze werken graag voor mensen die hun geld braafjes afhandig laten maken. Wie protesteerd wordt bedrijgd !! Ze doen hun werken zo slecht dat ze nog niet eens zien dat de verkeerde nummerplaat op hun factuur staat en dan maar wat typexen en herschrijven met de hand na dat we het gemeld hebben. In Antwoord op uw schrijven, Heb ik nog nooit een garage afgeschuimd om niet te betalen, Een ieder die behoorlijk werk geleverd is dan ook correct betaald. De antwoorden van de garage is beneden alle pijl en ze proberen nog hun verloren klanten in discrediet te brengen. Aan de garage, je weet zelfs nog niet op een wagen die uw garage 15 jaar onderhouden heeft volgens het boekje, of deze met een distributie riem of ketting is !! Je moet eens goed lezen wat in de review staat en eens nadenken waar uw zwakke punten zijn. Nu is mijn wagen niet maar deze van mijn schoonzoon, want ik zou nooit een wagen bij u kopen !! en raad het zeker niemand aan.
heb enkele maanden terug een nieuwe wagen aangekocht dit is mijn 10de nieuwe wagen , is de eerste garage waar het zo goed en vriendelijke en zonder naar de tijd om te zien alles werd uitgelecht, is wel op een andere plaats aangepast voor onze dochter haar handicap wat zeer slecht was uitgevoerd telkens hebben ze in de garage de oorzaak gezocht waarvoor dank TOP GARAGE Ronny De Roubaix
Zeer goede service, betrouwbaar en correct. Vriendelijk personeel die altijd klaar staat om te helpen. Deze garage werkt transparant zodat je weet wat je moet betalen. Service ten top. Zeker een aanrader voor wie een nieuwe of jonge 2dehands wagen zoekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid