facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Lauwers Patrick BVBA

Garage Lauwers Patrick BVBA

Info

Garage Lauwers Patrick - Uw officiële Hyundai, Opel en Mitsubishi Fuso Verdeler voor Eppegem - Zemst en omstreken.

Geschiedenis

Garage Lauwers Patrick uw Hyundai, Opel en Mitsubishi Fuso vestiging in Zemst. Onze zaak werd opgericht in 1967.

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit, want u mag van ons, als officiële dealer, het allerbeste verwachten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het merk. In onze nieuwe showroom kunt u alle modellen bewonderen onder het genot van een kopje koffie.

Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van informatie.

Als u bij ons uw onderhoud of reparatie laat uitvoeren, wordt u altijd geïnformeerd over de te verwachten kosten en natuurlijk zullen alleen gespecialiseerde monteurs aan uw auto werken.

Kom zeker eens langs.

Met vriendelijke groeten,

Het Lauwers team

Adres: Brusselsesteenweg 497, 1980 Zemst
Telefoonnummer: 02/251.94.36
Stad: Zemst
Route: Brusselsesteenweg 497
Postcode: 1980



op zoek naar gerelateerd: garage lauwers patrick tweedehands, hyundai, garage lauwers arendonk, patrick lauwers advocaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opel Opel 0 meter Bruno zeer vriendelijke en een goede informatie over de wagen, ben tevreden
Car Selection Car Selection 54 meter Vriendelijke mensen ! Correcte prijs gekregen voor onze wagen. Een aanrader voor de v...
Redant Banden Redant Banden 179 meter Met een glimlach steeds goed onthaald en verdergeholpen. Hier doen ze hun uiterste be...
Recensies
Hele vriendelijke en persoonlijke service. Zeker als je met Patrick zelf praat vertrek je met het gevoel gebabbeld te hebben met een vakman die heel enthousiast is over zijn branche en niet met een verkoper die een quotum moet halen.
Ik ben opgelicht. De bedrading van mijn claxon werkte niet meer. Ik had dit op voorhand zelf nagekeken maar kon het niet repareren. De garage laat mij betalen voor een nieuwe claxon terwijl de oude er nog in steekt!
Zeer goede uitleg gekregen ivm Tucson Hybride. Mochten er zelfs een ritje mee rijden. Bedankt Patrick , U hebt ons overtuigd het wordt terug een Hyundai.
Vriendelijk en behulpzaam maar was voor mijn zoon lising wagen
Al meer dan 20 jaar trouwe klant. Super garage, klant vriendelijke. Een dikke aanrader.
batterijtjes voor sleutels hebben ze in alle geval niet in voorraad! 5€ voor een batterij dat ze uit hun eigen sleutel halen, zou er pas nieuw ingezet zijn... en om te depanneren…...anders moet je maar wachten tot ze er eens in huis hebben! Heel behulpzaam personeel! Snelle positieve reactie door vermoedelijk de verantwoordelijke, zaak spoedig opgelost en batterij vervangen door nieuwe!
Ging even langs omdat ik wat druk verschil had op een band. Eens supervriendelijk werkman hielp me dadelijk verder en vertelde me dat de band stuk was. Maar geen probleem , de auto dadelijk op de krik, en de band werd hersteld. 30 minuten verder ... kon een blije klant weer veilig de baan op !
ZEER SLECHTE GARAGE!!! Speelt met klanten , belooft véél maar doet niets! Na 5weken wachten nog géén enkel reactie voor een deftig offerte! IK RAAD DEZE ONBEKWAME GARAGE IEDEREEN AF!!! Gelukkig zijn andere Hyundai garages niet zoals deze! EEN SCHANDE VOOR DE MERK! die ster was gewoon verplicht anders hadden jullie er zeker géén gehad!
Altijd tevreden correcte prijzen en prima service. Altijd op tijd bediend!
Vriendelijke maar niet helemaal eerlijk
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Garage Lauwers Patrick BVBA met het openbaar vervoer


Vilvoorde Hoge Buizen 320 meter
282
683
Eppegem Industrie 320 meter
282
683
Vilvoorde Hoge Buizen 330 meter
282
683
Eppegem Industrie 360 meter
282
683

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid