facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Gofflo BVBA

Garage Gofflo BVBA

Info

Specialist Vw Audi Seat Skoda: aan- & verkoop van tweedehands en nieuwe wagens / onderhoud & herstellingen / verhuur / takeldienst

Geschiedenis

Garage Gofflo is specialist in Vw Audi Seat & Skoda.

Het familiebedrijf is bijna 25 jaar gespecialiseerd in onderhoud en aan- en verkoop van zowel tweedehands als nieuwe VW, Audi, Seat en Skoda's.

Ons recentste aanbod van tweedehands wagens vindt u op onze website: www.garagegofflo.be



"Garage Gofflo is een familiebedrijf dat reeds 25 jaar gespecialiseerd is in onderhoud en aan- en verkoop van zowel tweedehands als nieuwe VW, Audi, Seat en Skoda's. Ons recentste aanbod van tweedehands wagens vindt u op onze website"
Adres: Boshovenstraat 2, 3670 Gruitrode, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089463361
Stad: Gruitrode
Route: Boshovenstraat 2
Postcode: 3670


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Verheyen, Eddy Verheyen, Garage Verheyen Gruitrode, Garage Bree, Ellicars, Garage Vanderveken, VW Garage Limburg, Garage Maaseik
Recensies
Uitermate tevreden over de kwaliteit, service, manier van meedenken en gastvriendelijkheid van dit bedrijf. Dit is dan ook de reden waarom wij graag vanuit Sittard naar Oudsbergen rijden voor reparaties. Ga zo daar. Mvg Wouter
Na lang zoeken op het net ben ik bij garage Gofflo uitgekomen omwille van zijn goede reviews. Ik heb de koppeling van mijn Audi A6 laten vervangen. Ik heb mijn auto afgehaald en naar mijn werk gereden. Auto lekt olie van differentieel naar de koppelingsplaat. Via de kering Auto werd opgehaald door pechverhelping en terug naar Gofflo gebracht. Alleen de kering vervangen van de buitenkant langs de deferential en auto terug meegegeven. Weer onderweg slipt nu koppeling. Auto nogmaals naar Gofflo. In plaats van koppeling te vervangen hebben ze deze opgewarmd en terug geplaatst. De hele bodemplaat en de onderkant van mijn auto was onder olie. Momenteel loopt er een zaak met een expert via mijn verzekeraar. Ze hebben mijn auto helemaal verknald.prutsers Echte schande. Binnenkort gaat de auto naar de Audi garage voor een grondige onderzoek met een nieuwe expert
Tijdens onze vakantie is één van onze zijspiegels los gekomen en gebroken. Bij onze zoektocht naar een reparatie kwamen we uit bij Gofflo. Heel vlot en duidelijk contact via Whatsapp en bij de vervanging zelf werden we direct geholpen. Binnen een kwartier waren we weer de baan op. Bedankt!
Schitterende tweedehands diensten! Mvg, D
Net voor vakantie zonder auto komen te zitten door een ongeluk. Garage Gofflo heeft snel gezocht naar een oplossing. Zodat we toch met een auto zonder zorgen op vakantie konden vertrekken. Waarvoor dank! Ondertussen hier ook een nieuwe auto gekocht en de service /verkoop was ook op dit gebied top!
Busje gehuurd voor reis naar Oostenrijk: goede prijs, alles voorzien kettingen, sneeuwbanden, ..., goede busjes. Gewoon dik in orde.
Correcte afspraken en transparantie - bedankt voor de snelle afhandeling
Vlot geregeld. Zowel reservatie, afhalen als retourneren. Zijn eveneens bereikbaar onderweg en zeer behulpzaam. Kortom, een aanrader. Ik huur hier altijd.
Vlotte en goede service. Busje gehuurd voor 10 dagen. Daar we de eerste dag pas 's avonds op reis vertrokken, dienden we maar 9 dagen te betalen. Busje moest ook pas dag 11 voor 10u ingeleverd worden, zodat er rustig uitgeladen kon worden. Het busje zelf was helemaal in orde!
Super service. Snelle antwoorden op vragen. Supergoede prijs! Prof.uitleg! Eerlijk en correct! Wij huren er zeker opnieuw!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid