facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Gibosch Hoogstraten

Garage Gibosch Hoogstraten

Info

Garage Gibosch
Altijd 25 recente wagens op stock.
VW - Audi - Mercedes-Benz



"Voor Gibosch in Hoogstraten staan kwaliteit en dienstverlening centraal.Sinds de oprichting in 1995 door zaakvoerder Marc Van Gils, specialiseert Gibosch zich in de verkoop en het onderhoud van nieuwe en jonge tweedehandswagens van de merken Volkswagen, Audi en Mercedes.Deze merken bieden de kwaliteit waar wij zelf achterstaan.Door onze gestage groei en de voortdurend hoogstaande kwaliteit en service, zijn we uitgegroeid tot de onafhankelijke referentie van de Noorderkempen en ver daarbuiten.25 JAAR ERVARINGIntussen kunnen we bogen op ruim 25 jaar professionele ervaring met deze topmerken. Hierdoor kennen we onze producten door en door."
Adres: 's Boschstraat 34, 2320 Hoogstraten, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/314.10.33
Stad: Hoogstraten
Route: 's Boschstraat 34
Postcode: 2320


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Hoogstraten, VW Garage Hoogstraten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrosserie Centrum Hoogstraten Carrosserie Centrum Hoogstraten 2 km Super service! Snel en goed geholpen. Meer dan tevreden!
Recensies
Ik heb een auto gekocht bij deze meneer marc gibosch en kan jullie hem alleen maar afraden. Direct nadat ik mijn auto heb gekocht bij hem had mijn auto storingen op het dashbord te zien. Hiervoor heb ik mijn auto 4keer vanuit antwerpen moeten sturen naar hem maar heeft die er nooit iets aan gedaan en zit ik dus nu na mijn garantie nog steeds met dezelfde problemen . Ook ging de koppeling kapot van mijn auto die onder de wettelijke garantie valt van 1jaar. Dit wou hij ook niet herstellen en moest ik zogezegd 50% betalen. Ik kan alleen nogmaals zeggen zoek verder naar een andere dealer en koop je auto hier NIET.
KOOP JE AUTO HIER NIET! De man van deze garage is een zeer onvriendelijke meneer zeker nadat je een auto bij hem koopt wilt hij niks meer te maken hebben met jou. Ik heb mijn auto gekocht bij deze meneer en heb de grootste spijt van mijn leven hierdoor gehad. Alles wat hij jou beloofd komt die niet na.
Voor service en garantie is hij met vakantie...
Onvriendelijke arrogante verkoper
Vertaald door Google Hallo, kleine opmerking over de persoon, ik bedoel, de manager van deze garage vertrouwt hem vooral niet, mijn neef reed 250 km heen en terug voor de auto die ik wilde kopen, hij vond een koper die 1000 € meer zou toevoegen dan ik, hij verkocht het vertrouw hem niet echt, er is niet alleen geld in het leven, het woord van een man is veel meer waard. Origineel Bonjour, petit commentaire sur la personne je veux dire le gérant de ce garage ne lui faites surtout pas confiance mon cousin a fait 250km aller retour pour la voiture que je voulais acheter il a trouvé un acheteur qu’il lui rajouter 1000 € de plus que moi il la vendu ne lui faites vraiment pas confiance y’a pas que l’argent dans la vie la parole d’un homme vaut beaucoup plus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid