facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Etoile

Garage Etoile

Info

Garage Etoile de garagist kort bij u



"Ons personeel stelt alles in het werk om u het leven als automobilist aangenamer te maken;- Ontvangst in de garage 6 dagen op 7- Keuze uit verschillende onderhoudsproducten- Doorzichtige tarieven en diensten op maat- Onafhankelijke specialist in verschillende automerken- Goede bereikbaarheid- Service en Advies op maat- Prijs / Kwaliteit- Garantie- Vervangwagen op aanvraag- Moderne uitrusting"
Adres: bredestraat 206, 2620 Hemiksem
Telefoonnummer: 038879158
Stad: Hemiksem
Route: bredestraat 206
Postcode: 2620


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Heuten, Auto laten keuren door garage prijs, Garage te huur Hemiksem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Aerts BVBA Garage Aerts BVBA 2 km Super vriendelijke en professionele mensen. Hier ben je geen nummer maar een klant. H...
Recensies
Supervriendelijke man, heel goede garage en goede koffieService: Vervanging van autobanden
Ben langs geweest met Mercedes heeft me direct geholpen en opgelost top!
AANRADER ! ! ! Zéér betrouwbare garage! Eigenaar heeft een top ervaring & hij heeft mijn auto tip top in orde gemaakt ! Ik was naar verschillende garages geweest en geen enkele garagist vond het probleem.. maar garage ÉTOILE wel !! Vanaf nu mijn vaste garagist. SNELLE & TOP SERVICE !!!
Vlotte service, correcte herstellingService: Auto-onderhoud
Nog nooit zo'n behulpzame mensen mogen ervaren, ze lossen problemen op waar een ander je mee opgezadeld heeft. Ik ben bereid met hun reclame rond te rijden op mijn camionette uit dankbaarheid. Een aanrader voor het onderhoud van uw wagen.
Het motorlampje in mijn wagen brandde, ik vond nergens een garage waar ik terecht kon. Op aanraden van een vriend kwam ik bij Garage Etoile terecht. Hier ben ik dezelfde dag nog geholpen, meteen een elektronische diagnose. Dan was ik opgelucht dat ik nog even mocht rijden. Kort daarna heb ik mijn auto binnen gedaan en is het probleem hersteld. Yassin legde alles van hand tot tand uit zodat ik ook begreep wat er aan de hand was. Tijdens de herstellingswerken kon ik blijven genieten van mijn vrijheid met een vervangwagen. In één woord: TOP SERVICE!
Correct , zeer vriendelijk , en een super service . Een echte aanrader !!!! De zaakvoerder heeft ons kunnen helpen waar ander garages geen oplossing voor hadden of enorm veel geld voor vroegen .
Heel goed geholpen had een probleem met airco geuren nu op gelost binnen 1 dag Heel vriendelijk ontvangen Prijs was ook oke Onderhoud diensten nog niet geprobeerd dat is voor binnen een maand
Top garage. Yassin heeft ons zeer goed geholpen na ongeval. Eerlijke expertise, hulp bij aankoop nieuwe tweedehandse wagen, regelen inschrijving, verzekering. Dit alles zeer snel en met gebruik van vervangwagen. Voor alle mensen van Hemiksem en omstreken wij zijn van Kontich de garage!
Vriendelijke service, super service n altijd overleg ivm de te maken kosten. Ga hier al 3 jaren voor onderhoud van de auto n ben zeer tevreden. Yassin n zijn mensen zijn aan te bevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid