facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage et Carrosserie Industrielle Huet SA

Garage et Carrosserie Industrielle Huet SA

Info

Vente de camions et véhicules utilitaires neufs ou d'occasion à Hotton et à Habay-la-Neuve en Région Wallone dans la province de Luxembourg.

Geschiedenis

Vente de camions et véhicules utilitaires neufs ou d'occasion à Marche et à Habay-la-Neuve en Région Wallone dans la province de Luxembourg.

Adres: Boucle de la Famenne 25, 6900 Marche-en-Famenne
Telefoonnummer: 084460101
Stad: Marche-en-Famenne
Route: Boucle de la Famenne 25
Postcode: 6900


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 07:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Garage Huet Marche, Huet Habay
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrosserie Legrand SPRL Carrosserie Legrand SPRL 215 meter Klantvriendelijk en behulpzaam.
Famenne Motors Famenne Motors 3 km Als toerist panne gehad in de Ardennen, en hoewel het hier heel druk wad, na vijf uur...
Recensies
Had een spijker in 1 van m'n banden, MB dealer opgezocht, eind voor omgereden ... meneer wij repareren geen banden, u moet naar "blablabla" ... weer 10km verder, precies 12:00 uur ... sorry lunchpauze ... Niveau Mercedes bij deze toko niet aanwezig.
Florijn was hier. Gekwalificeerd personeel voor elk probleem. Van mijn kant, 10 plus!
Uitstekende ervaring met veel van hun diensten. Ik wil Maxime Simon en Maxime Baijot hartelijk bedanken voor hun professionaliteit, hun reactievermogen en hun vriendelijkheid! Wat een dienst!
Ik maak een afspraak bij huet voor mijn vrachtwagen fiat ducato tachograaf bij de zeer behulpzame receptie maar in de werkplaats lachen ze om mijn fiat en zogenaamd dat mijn tachograaf er niets aan gaat doen behalve dat het gaat dankzij de incompetente werkplaatsmanager en spottend bovendien, jammer, Michael Masson
De hulp die ik kreeg toen ik geen klant was, was zeer professioneel en werd gewaardeerd! Zeer vriendelijk personeel! Aan de andere kant heb ik de indruk dat het werk een beetje gehaast is gedaan zonder de tijd te nemen om alles goed af te werken... Ik ben een beetje teleurgesteld!
Zeer goede communicatie! Dank u wel meneer Klein.
Ons bedrijf heeft zojuist een nieuwe bedrijfswagen aangeschaft bij Huet in Marche-en-Famenne. We willen in het bijzonder de verkoper Maxime Baijot bedanken voor zijn welkom en zijn beschikbaarheid om ons tevreden te stellen. We bevelen Le garage Huet ten zeerste aan als uw energiepartner!
Totdat alles goed gaat geen problemen. Maar zodra er een probleem is, durf vooral nooit hun werk in twijfel te trekken, ook al weet je dat je een goede reden hebt om te klagen. Je zult niet luisteren, geen uitleg hebben. ...en de winnaar is... Jammer!!!
Altijd zo blij om Sabine tegen te komen bij de receptie, die erg aardig, glimlachend en zeer professioneel is. Dankjewel.
Een heel leuk welkom. Echte professionals ten dienste van hun klanten! Ernst en vakmanschap kenmerken dit etablissement! Een essentieel adres voor elke eigenaar van een Mercedes-Benz.... Bedankt, Francis Charlier Gele Sprinter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid