facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Ed. Miers

Garage Ed. Miers

Info

Op zoek naar een erkend Mercedes-Benz servicecenter dicht bij de Brusselse Ring? Of naar een carrosserie? Kom naar Garage Miers in Kobbegem-Asse.

Geschiedenis

Officieel erkend Mercedes-Benz servicecenter voor personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens.



"Met een uitstekend en professioneel team staan wij steeds klaar om u een all-in service te bieden voor het volledige Mercedes-Benz gamma.Avec une équipe excellente et professionnelle, nous sommes toujours prêts à vous offrir un service complet pour toute la gamme Mercedes-Benz.With an excellent and professional team, we are always ready to offer you an all-inclusive service for the entire Mercedes-Benz range."
Adres: Brusselsesteenweg 333, 1730 Asse
Telefoonnummer: 02/ 452 72 82
Stad: Asse
Route: Brusselsesteenweg 333
Postcode: 1730


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cey group tsr Cey group tsr 65 meter reparation.., tracteur-bus-remorque-camion-camionnette-voiture... diagnostique ordina...
Autocenter Asse Autocenter Asse 86 meter Top garage, vriendelijke bediening en korekte prijzen. Doe zo verder Steven.
Rakib&Ahmed bvba Rakib&Ahmed bvba 929 meter Rakib & Ahmed bvba is een zelfstandige autohandel gevestigd te asse. Wij kopen en ver...
Nissan Group Duyck Nissan Group Duyck 3 km Super tevreden, top service , hele goeie garage.
Land Rover Asse Land Rover Asse 4 km Perfecte dealer met een team om U tegen te zeggen ! Doe zo verder .
Van Weyenbergh Asse Van Weyenbergh Asse 4 km Vandaag voor de laatste X geweest. Duidelijk wat het probleem was maar toch blijven z...
Recensies
Afspraak gemaakt en dan nog 3 dagen moeten wachten op het voertuig om dat ze nog geen tijd hadden om eraan te beginnen. Waarom maak je dan een afspraak Als je firma hebt en je voertuig nodig hebt elke dag is dat gebrek aan service.
Top service ! Zowel voor herstellingen als het aankopen van onderdelen .
Dit is werkelijk de aller slechtste Mercedes garage die ik ooit heb meegemaakt! Een schande voor de Mercedes dar deze garage de ster mag voeren! Alles wat ze op de website zichzelf mee op de borst kloppen is niets van waar. Super slechte communicatie, belachelijk duur, en reperatie uitgevoerd wie ik nu opnieuw kan laten uitvoeren. Kwalitatieve en en snelle service laat me niet lachen. Traag log en technische kennis die ver te zoeken is.
Als u veilig de weg op wilt dan zou ik NOOIT naar deze garage gaan. Wij zijn de weg op gestuurd met een camper die na "reparatie Als je naar een Mercedes garage gaat dan verwacht je dat ze verstand hebben van auto's, maar dit was een aaneenschakeling van gepruts, inflexibiliteit, en onprofessionele bedrijfsvoering. En dan nog een rekening durven te vragen van 2.700 euro. Fouten kunnen gemaakt worden, maar het gaat erom hoe je dit oplost. Zij lossen het op door te zeggen: "Wij hebben geen fouten gemaakt." Daar zakt mijn broek van af. Het is duidelijk dat hier bedrijfsblindheid heeft toegeslagen. Ook de reactie van Miers hieronder staat vol met leugens. Zo proberen ze een slechte recentie goed te praten. Spijtig dat ik alle andere slechte recentie gelezen had . Een waarschuwt mens telt voor twee!
Vriendelijke service en een afspraka maken gaat veel sneller als eenderde welke Mercedes Benz Dealer rondom Brussel. Snel, efficiënt, bedankt!
Hallucinante prijzen voor Mercedes vito in orde te krijgen en ook niet vriendelijk. Heb nog kennisen die niet tevreden waren bij deze garage. DIAGNOSES + LAMPJES VERVANGEN FACTUURPRIJS 273.92 € EXCL BTW KOPLAMP DIENT VERVANGEN TE WORDEN + PLAATVERLICHTING BEKABELING NA TE KIJKEN 400 EXCL BTW RUBBER VAN VERSNELLINGEN VERVANGEN 554.79 EXCL CHAUFFEURZETEL IS STUK TE VERVANGEN 680 EXCL
Zeer vriendelijke telefonisch onthaal, prima home-service! Mijn eerste ervaring met Miers is uiterst positief en ben een zeer tevreden nieuwe klant!
Garage voldoet totaal niet Mercedes-Benz normen. Zeer onvriendelijk personeel, lange wachttijden en enorm hoge factureren voor kleinigheden. Afspraken worden niet helemaal niet nageleefd. Kortom een bende leugenaars onder 1 dak!
Ze helpen heel graag
Wagen weer voor een jaartje gekeurd door deze topgarage. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Topservice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid