facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Dhont

Garage Dhont

Info

Officiële verdeler van Opel en Opel Certified Used Cars, erkend hersteller personenwagens en bedrijfsvoertuigen met carrosserie-afdeling.

Geschiedenis

Garage Dhont is een familiebedrijf dat opgericht is in 1956 in Zulte. Wij zijn officiële verdeler van Opel en Opel Certified Used Cars. Als familiebedrijf doen wij er alles aan om u als klant de best mogelijke service te verlenen: de faire prijs-kwaliteitsverhouding en een open communicatie staan hierin centraal.
We beschikken over een uiterst moderne werkplaats in Zulte en in Waregem, met alle comfort die u als moderne klant mag verwachten (direct contact met de mechaniekers, wifi, een aangename wachtruimte enz..). Ons personeel wordt eveneens continue verder opgeleid om u steeds de beste service te kunnen bieden. Wij zijn een betrouwbare garage waarvan u ook kwaliteit en service van de bovenste plank mag verwachten. Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor aankoop van uw nieuwe personenwagen, bestelwagen of occasiewagen. U kunt steeds alle modellen van Opel ontdekken in onze ruime showrooms te Deinze en Waregem.

Adres: Petegemstraat 14, 9870 Zulte
Telefoonnummer: 093861724
Stad: Zulte
Route: Petegemstraat 14
Postcode: 9870


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Deinze tweedehands, Opel garage Oost-Vlaanderen, Opel garage in de buurt, garage d'hondt aalst, Garage Zulte, Dex dhondt, Dex Waregem, Opel garages West-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bocars Mechanics Bocars Mechanics 4 km Correcte en vlotte verkoop, papierwerk met verzekering zeer vlot geregeld met goeie c...
Leieauto's Leieauto's 6 km Vriendelijk tot het verkocht is, service na verkoop laat te wensen over. Mechaniekers...
Recensies
Heel te vreden vriendelijk goed service goeie bediening niets op aan te merken gr tjes myriam
Heel leuke ontvangst, perfecte uitvoering van hetgeen vooraf besproken werd. TOP !!
Snelle, vriendelijke en goede service.
Afspraak klopt, laatste keer koffie nu niet, maar altijd vriendelijk en behulpzaam
Heel vriendelijk en zeggen grlijk het is
Heel tevreden van de service & vriendelijk personeel!
Chantal de bazin is zeer bazich en haar facturen gepeperd . Ga daar nooit voor onderhoud
1,5 uur voor het praktisch rijexamen van onze zoon, rijden we onze band stuk. Eén telefoontje naar de garage en onmiddellijk een nieuw wiel gestoken. Thx voor de service en we waren tijdig op het examen. Geslaagd!
Zeer vriendelijk zowel aan telefoon "hallooooo met Chantal" als in persoon, ruimte ter beschikking met internet om te werken, duidelijke vraag vooraf of iets mag gedaan worden aan de auto.
- Is er iets met je wagen waar je verveelt mee zit, het wordt opgelost tot in de puntjes toe. Er wordt altijd naar een geschikte, betaalbare en kwaliteitsvolle oplossing gezocht. - Je krijgt steeds een goede uitleg en wat heel belangrijk is: je kan in nauw contact staan met de mecanicien. Hedendaags worden in veel garages al raar naar je gekeken als je bij de mecanicien wilt gaan of het is zelfs helemaal niet meer toegelaten om bij de mecanicien te gaan, die aan je wagen aan het werk is. Bij Dhont staat de klant altijd voorop! - Snelle en kwaliteitsvolle service, je hoeft geen meerdere dagen te wachten om je wagen te laten herstellen. - Echt een top klantvriendelijkheid. Zijn er grotere werken aan je wagen en wil je er toch op wachten, geen probleem, er wordt voor je gezorgd. Alsook krijg je tijdens het wachten steeds iets te drinken. Een en al lof over Opel Dhont !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid