facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Delorge

"Welkom bij Audi A&M Sint-Truiden! Voor nieuwe wagens, stockwagens en tweedehandswagens van Audi en Audi Approved Plus ben je bij ons aan het juiste adres. Ook met onderhoud en herstellingen kunnen we jou helpen."
Adres: 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: +32 11 70 01 40
Stad: Sint-Truiden
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: Delorge Tienen, Quality Used Cars Genk, Delorge ŠKODA, Delorge Borgloon, Garage Sint-Truiden, Delorge-Peerlings, garage te huur sint-truiden, Audi garage Tienen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Vandendyck Garage Vandendyck 979 meter Zelfstandige garagist. Alle automerken. Vakbekwaam, vriendelijk en correct. Gaan voor...
Punch Powertrain Punch Powertrain 2 km Vriendelijk, snelle service en zeer professioneel
Auto reiniging Limburg Auto reiniging Limburg 2 km Expert in dieptereiniging van jouw interieur en exterieur!
CBCars Chantal CBCars Chantal 2 km Heeft u Z-platen of garageplaten nodig om naar de Autokeuring te gaan? Of moet u een ...
D.R.K D.R.K 4 km Hand Car Wash & Express Steam
Recensies
2 uur voor niks gereden.. online een wagen gezien die hier stock zou staan, netjes een afspraak gemaakt met het referentienummer vermeld in bericht.. zelfs dag ervoor telefonisch contact gehad, maar bij aankomst blijkt de betreffende wagen al 2 maanden niet gezien te zijn.. blijkbaar kunnen ze mijn “bericht” ook niet lezen. Voor niks dus tot hier gereden.. verkoper opzich was best vriendelijk.
In februari 2023 langs geweest voor de aanvraag van een typeplaatje voor een VW Scirocco uit 1987 op aanraden van Dieteren zelf. Dit plaatje zou maximum 6 weken later aankomen in de garage. Tot op heden nog steeds geen bericht gehad van de garage. Antwoorden op mails is ook te veel moeite. Telefoneren is helemaal geen optie want dan duurt het een eeuwigheid en schepen ze je toch af. Zeer onklantvriendelijk!
Het is niet aanrader om bij deze dealer je skoda te laten repareren. Ze hebben schade aan auto veroorzaakt. Vervolgens zeggen ze dat het niet door hen is geweest. logenaars Ze waren ook niet vriendelijk. Het is gewoon slecht en niet eerlijk naar de klant toe. Gewoon niet doen bij hen!
Uitstekend service! Ik wil graag de verkoper Wout bedanken voor zijn hulp bij de aankoop.
Ik heb op korte tijd 2 zeer negatieve ervaringen gehad met deze garage. Ik kocht er in 2017 een nieuwe VW Polo aan 23k€. Na 3,5jaar en 50.000km gaf de automaat plots foutmeldingen en viel de wagen soms stil. Na een korte diagnose was het verdict meteen een nieuwe mechatronic plaatsen met een offerte van ca. 2.500 euro. Ik vroeg of de software niet even geflashed kon worden, maar dat ging niet helpen en een herstelling kon ook niet, enkel uitwisselen van module. Ik heb de wagen dan in Herk-de-Stad gebracht bij een specialist in revisie van automaten. Hij bouwde de module uit, kon geen mechanische mankementen vaststellen en deed een update van de software. Kostprijs : GRATIS, zelf niet na aandringen. Hij had namelijk niets moeten herstellen. We zijn ondertussen 1,5jaar verder en de wagen rijdt nog steeds feilloos. 2 de probleem : na een onderhoud kreeg ik plots een foutmelding op het infotainment systeem "componentenbescherming actief". Auto terug binnen gebracht en er werd een update gedaan van de software, maar het probleem komt sporadisch terug geen mogelijkheid meer tijd handvrij bellen. Ik ben er blijven mee rijden en vroeg meldde vandaag het probleem opnieuw omdat de wagen op onderhoud moest. Bij het ophalen vd wagen maakte ik een afspraak voor een offerte van een nieuwe wagen om aansluitend de Polo terug op te halen. Opnieuw een leuk verdict: Infotainment module moet vervangen worden. Kostpijs 1.800 euro en het kan volgens hen onmogelijk na een onderhoud komen + herstelling is geen optie. Ik heb dan maar meteen mijn afspraak voor een nieuwe wagen geannuleerd wegens de helaas slechtste service die ooit kreeg in een autogarage.
Na nochtans langer moeten wachten voor een herstelling van mijn GPS wegens drukte en personeels te kort, waar zeker het aanwezige personeel niks kan aan doen , wil ik toch vermelden ,dat AL het personeel, zowel aan de receptie van de werkplaats, als in de showroom van Audi, zeer vriendelijk en behulpzaam zijn. Geen enkele vraag is hun teveel, waarvoor mijn oprechte dank. Een pluim voor iedereen.
Zonder afspraak met een probleem langsgegaan - storend geluid tijdens het rijden. Staan meteen klaar om uit te zoeken wat er scheelt, mee gaan rijden om een idee te hebben van het geluid. Het -gelukkig onschuldige- probleem werd meteen aangepakt. Voor al deze service zelfs niet moeten betalen! Danku Delorge!
Leuke Audi via myway gekocht, spijtig dat er na iets meer dan een jaar alles aan versleten is dat niet in garantie valt banden, remblokken, remschijven, batterij, ophanging,.... Ik heb de wagen gekocht via foto's want als ik direct besloot kreeg ik een jaar meer garantie. Bleek dat er banden op de wagen stonden van 6,5 jaar oud bij aankoop. Levensgevaarlijk volgens de techniekers van de garage, heb dus meer als een jaar rondgereden met het risico op een klapband. De uiteindelijke rekening was meer dan 3500 euro, maar dit is allemaal voor eigen rekening ondanks 2 jaar garantie. Na verscheidene telefoons geen reactie voor een eventuele tussenkomst. Edit: Delorge heeft gereageerd of ik ze wou contacteren, echter vond ik niemand die bereid was met me te spreken.
Ik heb niet de gewoonte om snel een slechte review te plaatsen. Voor dit bedrijf maak ik een uitzondering. De factuur van de aankoop was niet correct te hoog, de factuur van de huur van de vervangauto was niet correct te hoog, bij 30k onderhoud moest ik mijn remblokken vervangen niet gedaan, ik kreeg van de boordcomputer pas bij 50k het bericht dat deze moesten worden vervangen, bij 50k bij het vervangen van de remblokken moest ik ook mijn remschijven laten vervangen anders wilden ze geen nieuwe remblokken plaatsen. Niet laten doen. Bleek ook niet nodig te zijn na onafhankelijk advies te hebben ingewonnen. Nooit meer Delorge, nooit meer Audi.
Het is niet aander om bij deze dealaer je skoda te laten repareren. Ze hebben schade aan auto veroorzaakt vervolgens zeggen ze dat het niet door hen is geweest logenaarsZe waren ook niet vrindelijk. Het is gewoon slecht en niet eerlijk naar de klant toe. Gewoon niet doen bij hen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid