facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage De Sitter

Garage De Sitter

Info

Uw officiële Opel – en Isuzu dealer te Kruibeke. Wij zijn u graag van dienst met de aankoop van uw nieuwe en gebruikte Opel, alsook Isuzu.



"erkent verkoop- en herstelpunt voor opelerkent verkoop- en herstelpunt voor Isuzu"
Adres: langestraat 114, 9150 Kruibeke
Telefoonnummer: 037741021
Stad: Kruibeke
Route: langestraat 114
Postcode: 9150


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Engels Kruibeke, Ford Garage, Opel garage Antwerpen, Opel garage Gent, Opel garage in de buurt
Recensies
Klantvriendelijk-oprecht en correcte houding naar klanten toe
Service ok, maar heeft meer dan dubbel de prijs aangerekend voor een onderdeel. Bij nader onderzoek op auto-onderdelen websites is het meer dan de helft goedkoper :. Verder werd er eerst toegezegd voor termijn betalingen en daarna niet meer. Gelukkig maar. Ik ben maar naar een ander garage gegaan.
Een garage waar men weet waarover men praat en zo zijn klanten echt efficient helpt.
Uitstekende garagist waar men het begrip service nog kent. Ik word hier altijd goed geholpen, krijg een duidelijke uitleg en dat aan een correcte prijs. Een meerwaarde voor het merk Opel.
Ik was 3 jaar geleden aan het twijfelen om een grotere auto bij hen aan te schaffen owv gezinsuitbreiding. Ze zeiden: Als je echt een grotere auto wil aanschaffen, dat kan. Maar als je het alleen doet owv de kinderwagen die veel plaats inneemt, bijt dan een jaartje op je tanden voor het ongemak en zodra de kinderwagen voor een compacte buggy wordt ingeruild, heb je dat probleem niet meer. En inderdaad zodra de kinderwagen werd ingeruild, had ik meer plaats in de auto. En was ik blij dat ik mijn auto niet voor een ander exemplaar had ingeruild. Dus beste garagist, dank u voor de eerlijkheid! En dank u om mij niet onnodig op kosten te jagen!
Na weeral een overname bij houttequiet bij De sitter terecht gekomen. Vriendelijk, behulpzaam. ik voel me geen nummer meer. goede prijzen en zeer tevreden van!
Heel vriendelijk en goed personeel. Een aanrader
Vlotte service en vriendelijke medewerkers. Steeds bereid om een probleem met de auto snel op te lossen.
Een garage zoals ik ze wens. Een goede service met vakkennis en een fijn persoonlijk contact.
Goede service na afspraak en koffiekopje aangeboden in afwachting
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid