facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage De Rocker BVBA

Garage De Rocker BVBA

Info

Autobedrijf De Rocker BVBA, uw concessiehouder Fiat, Alfa Romeo en Fiat Pro (bedrijfswagens). Klik op "vind ik leuk" en blijf op de hoogte!

Geschiedenis

Officiële concessiehouder van Fiat, Alfa Romeo en Keydealer Bedrijfsvoertuigen (Fiat Pro).

Showroom: open tussen 9u-12u & 14u-19u

Receptie (WERKPLAATS ATELIER, MAGAZIJN):open tussen 8u-12u & 13u-17u



"Garage De Rocker verenigt voor u de persoonlijke service van een familiaal gerund bedrijf met het professionalisme en volume van een grote speler.Wij staan in voor de verkoop van of naverkoop aan uw Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional, Lancia, Chrysler of Dodge.Naast een ruim aanbod aan stockwagens en onderdelen, mag u vertrouwen op onze totaalbegeleiding bij aankoop van een wagen, alsook onze expertise voor het onderhoud en herstelling van uw wagen.Als officiële merkdealer mag u bij ons steeds rekenen op een premium service aan een eerlijke prijs."
Adres: Brusselsesteenweg 89, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: 09/272.62.84
Stad: Wetteren
Route: Brusselsesteenweg 89
Postcode: 9230


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Fiat De Rocker Professional, De Rocker Wetteren tweedehands, De Rocker Wetteren stockwagens, Aalst Motors Jeep, Gent Motors tweedehands, Jeep Wetteren, Aalst Motors Tweedehands, Aalst Motors fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autohandel Franky & Zn Autohandel Franky & Zn 418 meter Is een oneerlijke handelaar !!!auto van gekocht als zelfstandige en 3 maand erna moto...
Autobedrijf Ost Autobedrijf Ost 851 meter Eerlijke, correcte service.
Wetterse Bandencentrale Wetterse Bandencentrale 907 meter Goede service. Ik ben een tevreden klant
AC Kiga Wetteren AC Kiga Wetteren 3 km Autocenter KIGA in Wetteren dé KIA-verdeler voor uw regio!
Garage Rasschaert Garage Rasschaert 5 km -Onderhoud en herstellingen alle merken ,specialiteit bmw en mini -Ook voor klein car...
Hebbelynck Hebbelynck 6 km onderhoud en herstellingen van alle wagens.
Recensies
Heel tevreden van de service! Vriendelijk onthaald door Femke, ze is top.
Mooie garage maar duur ook voor onderdelen en onderhoud te doen zoals een simpele oliefilter die ik zelf plaats. Overdreven prijs maal 2 t.o.v. enkele jaren geleden .
Heel vriendelijk onthaal en behulpzame medewerkers!
Super service, ze proberen het nodige te doen om je uit je lijden te verlossen.
We dachten een sympathieke verkoper te hebben gehad een man van zijn woord ,maar de manager stak er een stokje voor. Jammer we kopen wel ergens anders.
Zeer behulpzaam, en aandringen doen ze niet zoals andere garage's...
Uiterst professionele service met een heel persoonlijke aanpak. Ben nu 10 jaar klant met m’n motorhomes en kreeg er al die jaren een uitmuntende service, zeker nu met m’n laatste probleem. Alles tot in de puntjes geregeld. En dit ondanks ik er geen wagen aangekocht heb. SUPER garage en team. Echt aan te bevelen !!!!!
Al meerdere Fiat's gekocht zowel nieuw als tweedehands. Juist mijn 2 jaar oude Tipo ingeleverd omdat ik een bedrijfswagen krijg. 2 jaar met plezier met gereden en slechts 1500 euro op verloren! Goed en goedkoop rijden met Fiat. Bernard de verkoper topkerel !!!
Een eerste indruk maak je maar -juist- één keer. In dit geval was ik blij verrast door de vriendelijke, bijzonder goed georganiseerde dame aan de receptie-telefoon. De schitterende parel van een Alfa Romeo Giulia die vlakbij stond, gaf nog extra kleur aan die eerste indruk. De gevraagde diagnose was correct uitgevoerd. Kostprijs is tegenwoordig niet min: 86 euro per uur, btw inbegrepen weliswaar. Kennis en kunde heeft natuurlijk zijn prijs. Alfa Romeo probeert in deze donkere autotijden van lelijke SUV's en electrificatie-spul te overleven. Ben blij met zo'n garage die z'n best doet om deze fantastische auto's te soigneren. Eindoordeel is positief!
Ben er geweest voor controle van de wagen van mijn zoon. Zeer vriendelijk ontvangen en een zeer goede service!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid