facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage D'haenens

Adres: Hansbekedorp 73 , Nevele 9850, BE
Telefoonnummer: 09 371 56 29
Stad: Nevele
Route: Hansbekedorp 73
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Afbraak Opel
Recensies
Onderweg naar de Ardennen kregen we autopech op de autosnelweg. We werden getakeld en naar deze garage gebracht. Ze maakten tijd vrij om onze auto te bekijken. Het bleek een probleem in de boordcomputer te zijn. Dit werd snel hersteld en we konden onze reis verder zetten. Super service!!Services: Elektrisch
Via Touring pechverhelping werd deze garagist van wacht opgeroepen om ons te depanneren. Om 0:15 contact gehad met een slaperige persoon, zou om 1:15 ten laatste arriveren. Om 1:30 opnieuw de garagist rechtstreeks gecontacteerd en weeral een slaperige persoon aan de lijn die zeer onbeleefd en ongeïnteresseerd reageert. Maximum nog een halfuur. Uiteindelijk Touring meerdere keren gebeld en om 2:45 de interventie geannuleerd. Nooit meer Touring en zeker nooit meer Dhaenens. In 2,5 uur kan ik te voet van Hansbeke naar Aalter.
Zeer tevreden, vriendelijke ontvangst en zeerbehulpzaam.
Op 23 oktober heb ik jammer genoeg gebruik gemaakt van de takeldienst. Om mijn auto van Nevele naar Oostende te vervoeren hebben ze 400 euro aangerekend, wat dubbel het bedrag is. Op mijn factuur staan er zelfs twee bedragen van rond 160 euro! Als je in nood situatie bent, gaan ze je 100% afzetten. De auto werd zelfs zonder te vragen eerst naar de depo gebracht om “controles” uit te voeren. In de depo werden er helemaal geen controles uitgevoerd, de auto bleef onaangeraakt op de takelwagen. Nog straffer, we moesten 2u wachten terwijl ons chauffeur binnen koffie zat te drinken met zijn collega’s. Als je deze takeldienst en garage kan vermijden, doe het absoluut! Als ik 0 sterren kon geven, dan had ik dat gedaan!
Takeldienst gebruikt Nevele-depo-oostende. Auto werd zonder te vragen naar de depo gevoerd. Pas op, je ga hiervoor ook extra moeten betalen! Toen we in Oostende aankwamen werd de auto op een bruut manier gelost van de takelwagen. De onderkant van de voorste bumper werd geraakt aan de takelwagen. De bumper is wel degelijk beschadigd geweest en de chauffeur vond dit grappig. Toen ik hem confronteerde, zei hij dat dit normaal nooit gebeurt. Het kan mij totaal niet uitmaken of het normaal gebeurt of niet. Mijn auto is beschadigd geweest en ik kreeg zelfs geen verontschuldiging, laat staan de grote factuur voor hun “diensten”. De eigenaars van de garage zijn even schuldig. Alle telefonische klachten worden genegeerd en de schuld wordt op de klant gestoken. 0 sterren!
Deze mensen gaan roekeloos om met wagens van de klanten. Bovendien zijn ze allesbehalve vriendelijk of behulpzaam. Ze passen de prijzen aan afhankelijk van je afkomst en zijn niet bang om racistische opmerkingen te geven. Heb je pech of problemen met je wagen? Blijf hier ver vandaan!
I.v.m. autopech hier heen geweest om te kijken of ze wat konden betekenen. Ze waren volledig volgeboekt en hadden geen tijd om een reparatie uit te voeren. Vervolgens top verder geholpen met de Opel Pechhulp, waarbij ze contact hebben gehad met garages in de regio. Deze hadden ook geen tijd, waarna de sleepdienst en huurauto geregeld konden worden. Ik kon gastvrij met een kop koffie wachten in de wachtruimte totdat de sleepdienst er was met de huurauto.
Ondanks het feit dat het een eindje rijden is zou ik na reeds enkele jaren niet twijfelen andere mensen naar deze garage te verwijzen!! Zeer vriendelijke behulpzame mensen! Steeds een luisterend oor en als zij iets opmerken stellen ze je eerst op de hoogte....dus geen onaangename factuur nadien!! Kortom heb je pech......ga zeker eens langs!!!
Super takeldienst...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid