facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Condrotte

Garage Condrotte

Info

Plus de 70 voitures d'occasion toutes marques en stock, vente véhicules neufs, atelier mécanique toutes marques !



"Le garage CONDROTTE c'est votre spécialiste indépendant VW - AUDI - SEAT - SKODA- Un atelier toutes marques ouvert à tous- Entretien et réparation mécanique de véhiculesde tourisme et utilitaire légers- Travaux de carrosserie toutes marques- Réalisation de géométrie- Remplacement et réparation de pare-brise- Entretien et remplacement air-conditionné- Travaux d'électricité lecture de défauts dernièregénération.- Placement de pneus neufs toutes marques- Tout pour la préparation au contrôle technique- Vente de véhicules d'occasion toutesmarques,entièrement révisés sur le planmécanique, carrosserie et des pièces.ou simplement pour un conseil ou un renseignement, passez nous rendre visite."
Adres: rue des corettes 76, 6880 Bertrix
Telefoonnummer: 0495162319
Stad: Bertrix
Route: rue des corettes 76
Postcode: 6880



op zoek naar gerelateerd: Garage Collard, Cars Benelux
Recensies
Prima service, ontvangst, advies en informatie, niks op aan te merken hartelijk bedankt
Professioneel, attent en eerlijk, alles wat ik zoek in een goede garage
Mijn moeder die me kwam bezoeken, merkte dat ze een geluid maakte dat ik helemaal niet leuk vond voordat ze de weg opging om terug te keren naar de Elzas. We gingen naar de Condrotte-garage, die de auto op een lift zette om te kijken wat er aan de hand was. Het was de AVD-ophangveer die defect was. Ik specificeer dat het een vrijdag was aan het begin van de middag en dat de garage vol was. De reparatie was gedaan en zaterdagmiddag hebben we de auto opgehaald! Service aan de top, het personeel is geweldig .... Ik raad 300% aanService: Reparatie van stuur en ophanging
Condrotte-garage, garage met gastvrij en glimlachend personeel. Snelle en efficiënte service en u hoeft geen 15 dagen te wachten om een ​​afspraak te maken.
Zeer vriendelijke baas
Uitstekende service en vooral de bereidheid om te helpen, problemen op te lossen en te adviseren. Wat wil je nog meer van een monteur. Dank aan hen omdat ze ons in staat hebben gesteld onze vakantie in alle rust af te sluiten.
Grote selectie van zeer mooie auto's in verschillende merken met advies van de baas.
Zeer goede garagevriendelijke baas
Zeer goede ontvangst en snelle ondersteuning op een zaterdagmiddag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid