facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage-Club

Garage-Club

Info

Un espace surprenant, abritant un parc de voiture hors du commun, destiné à organiser des rallyes/balades automobiles avec et à accueillir vos événements.
Et un Club qui a vocation à rassembler les passionnés de 2, (3) et 4 roues !



"Le Garage Club, situé à Louvain-la-Neuve en plein cœur du Brabant wallon, est le partenaire idéal pour l'organisation de balades automobiles sur les plus belles routes brabançonnes à bord d'une sélection de voitures atypiques !Dans un cadre privé ou professionnel, pour un moment à partager en duo ou en groupe, le Garage Club et son partenaire voisin le "Martin's Agora" vous proposent une multitude d'options pour compléter votre expérience nuitées, repas, animations diverses, ... et vous concocter une offre sur-mesure.Nos activités vous intéressent en tant qu'entreprise ou particulier ?N'hésitez pas à nous contacter !"
Adres:
Telefoonnummer: +3210483656
Stad: Louvain-la-Neuve


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Lever du Rideau Le Lever du Rideau 90 meter Vertaald door Google Deze mensen zijn zo cool Origineel Trop cool ces gens
Recensies
Mooie rit in een uitzonderlijke wagen in Waals-Brabant tijdens ons verblijf in Martin's Agora in Louvain-la-neuve. Gelukkig bleef het droog en konden we open blijven. Auto een niets alleen voor mijn grote maat 2m maar erg leuk moment.
Uitgenodigd om verslag te doen van een evenement in de Garage Club, dat had ik niet verwacht. Het concept is echt geweldig. De sfeer is buitengewoon. Verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van de ruimte voor een teambuilding. de mezzanine, een gezellige woonkamer, de hoofdkamer met zijn prachtige auto's. Zonder het personeel en de eigenaren te vergeten, die erg aardig en toegankelijk zijn. Gefeliciteerd
Geweldige ervaring met de Garage Club! Het personeel is vriendelijk. De auto's zijn fantastisch en de rit is zeer aangenaam :
Een verrassende verjaardagsdag bovenaan voor mijn metgezel. Perfecte opvolging, organisatie en supervisie. Een origineel concept dat iedereen aansprak. Ik zal niet aarzelen om opnieuw een beroep op hen te doen om weer een onvergetelijk evenement te organiseren!
Geweldige plek, geweldig concept. Ik kan je alleen uitnodigen om deel te nemen aan hun rally's/autoritten. Kies je favoriete autotypes en de formule die het best bij je past. Plezier en verandering van omgeving gegarandeerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid