facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Clissen NV

Garage Clissen NV

Info

Officiële verdeler Volkswagen en Audi bedrijfsvoertuigen.
Officiële verdeler Audi.
Officiële verdeler My Way tweedehandsvoertuigen.

Geschiedenis

Garage Clissen NV te Kalmthout
Dorpsstraat 48
2920 Kalmthout
03/666.93.06

Officiële verdeler Volkswagen en Volkswagen bedrijfsvoertuigen.
Officiële verdeler My Way tweedehandsvoertuigen.
------------------------------------------------------------------
Garage Clissen NV te Loenhout (Wuustwezel)
Wuustwezelseweg 135
2990 Loenhout - Wuustwezel
03/669.96.20

Officiële verdeler Audi.
Officiële verdeler My Way tweedehandsvoertuigen.



"Auto Natie Kalmthout voormalig Clissen - Vandenbergh is dé officiele verdeler van de merken Volkswagen, SEAT, CUPRA en MyWay. Nieuwe wagens, stockwagens, tweedehands auto's, maar ook onderhoud en herstellingen, carrosserie, persoonlijk advies en financiering. Kom zeker eens langs in onze concessie te Kalmthout. Wij gidsen u graag op weg."
Adres: Dorpsstraat 48, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: 03/666.93.06
Stad: Kalmthout
Route: Dorpsstraat 48
Postcode: 2920


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Clissen Kalmthout, Auto Natie Kalmthout, Garage Kalmthout, Auto Natie Kapellen, Clissen Loenhout, Tweedehands auto Kalmthout, Autonatie, Autonatie Loenhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMW Meeusen BMW Meeusen 2 km Dank jullie wel voor de vriendelijke service, de begeleiding, het aangename contact e...
Garage Beyers Garage Beyers 2 km Vriendelijk ontvangst en correcte uitleg met factuur voor groot onderhoud
Renault Business Center F. Van Trier Kalmthout - Schoten Renault Business Center F. Van Trier Kalmtho... 4 km hadden prijs komen vragen voor een nieuwe wagen, tot daaraan toe alles in orde. Echt...
Vanden Bergh & Ansoms Vanden Bergh & Ansoms 5 km Grote voorraad en vrienselijke mensen
Opel Opel 5 km super garage, heel vriendelijk, niets is teveel. kan je steeds terecht met vragen, ko...
Recensies
Ik zal u uitleggen waarom: aan de telefoon werd ons meegedeeld dat de remschijven en remblokken dienden vervangen te worden, alsook de twee voorste autobanden. Vooraleer ons akkoord gegeven vroegen we wat de TOTALE kostprijs ging zijn voor ons onderhoud + de voorgestelde vervangingen. 'Rond de €800' werd ons meegedeeld. Wij waren hiermee akkoord, tot bij afhalen blijkt dat die €800 enkel de kost is voor de remschijven, remblokken en 2 voorbanden. Komt er nog eens het onderhoud bij --> Totaal: €1300. Had ik het geweten, had ik nooit de vervangingen laten doorvoeren, en een ongetwijfeld gemakkelijk te vinden GOEKOPER alternatief gevonden. Dit zal dan ook de laatste keer zijn dat ik ook maar een cent uitgeef in uw etablissement. Nu blij dat ik 'de moeite neem om toe te lichten'?
Vandaag op inspectie geweest met mijn ateca. Ging op wagen wachten. Vriendelijk ontvangst om 07.45 uur. Duidelijke info over wat er moest gebeuren . Om 09.00 uur heb ik met een zeer goed en tevreden gevoel de garage verlaten . Bedankt team kalmthout !
Net gebeld om een prijsopgave met de magazijn voor een roetfilter van mijn VW. Helaas nieuwe aanschaffen kan ik me niet permitteren op dit moment, waarna ik vroeg voor de artikelnummer van het onderdeel zodat ik in de hoop een occasie onderdeel kan vinden waar mee ik door de keuring geraak. Dat werd mij niet meegedeeld. Het mocht niet volgens de magazijnier werknemer en wat mij eigenlijk kwaad maakte was dat hij nog zei; Als je tweedehands onderdelen wilt gaan zoeken moet je zelf moeite doen….. Mag en kan dit ? Alvast bedankt.
Eerste x klant voor eerste onderhoud wagen. Goede vriendelijke ontvangst, auto 1 dag langer in garage wegens gefaalde update; ok dit kan gebeuren. Bij ophaling wagen kwam de grootste verbazing: Tank vervangwagen zo goed als vol want amper mee gereden maar moest eerst voor 2.8euro!! gaan bijtanken. Geen mogelijkheid om dit op de factuur te zetten. = 0 klantenservice en ga buiten met een slecht gevoel. Andere garages doen voor zo een belachelijk bedrag niet moeilijk.
Schandalige garage, we moesten voor een batterij van een golf 7 1.2 tfsi bj 2013 430 euro betalen. Mijn schoon zus hare polo ging daar binnen voor een oliedruklampje waarschuwing ze heeft tot 3 keer moeten bellen voor een Diagnose
Gemengde gevoelens bij deze VW garage. De service en de vriendelijkheid in de werkplaats zelf is zeer goed tot super. Zelfs tijdens de corona maatregelen werken deze mannen veilig, vriendelijk en met veel goesting in hun job. De receptie is niet slecht maar zeker ook niet de betere. Over de prijs ben ik niet te spreken helaas heb ik het nooit zo duur geweten, zelfs bij Mercedes ben ik goedkoper af. Al bij al voor een goede, veilige en snelle service kan je hier zeker terecht maar weet dat je portemonnee iets dikker moet zijn en je best eerst even naar de prijs vraagt.
Wat een service, zeer behulpzaam , oplossingen zoeken en zeer goed gevonden !!! Echt toppie , Thx Thijs
Ongeloofelijk duur, 460 euro voor een lambdasonde plaatsing niet inbegrepen, terwijl deze online besteld slechts 65 euro was! Bij het horen van deze prijs zijn wij vrolijk buitengewandeld, krijg ik een maand later een rekening voor het uitlezen van de wagen wat normaal is natuurlijk, staat hierop vermeld dat deze MOET betaald worden op datum, ... een week geleden ... Deze garage is slecht georganiseerd, dat zie je meteen als je binnen komt, niemand die echt lijkt te helpen, een aantal personen die je probleem niet begrijpen, die dan een arrogante technieker roepen die weinig communiceert, gewoon maar doet en dan aanrekent. Slechtere ervaring kan niet!
Prima service, vriendelijke mensen en op eenvoudig verzoek kan je in plaats van een vervangwagen een gratis elektrische vervangfiets reserveren. De ontvangst en afhandeling van de wagens aan de twee inkom poorten verloopt keurig en efficiënt.
Het ontvangst is zeer vriendelijk en correct daarnaast ben ik tevreden over de service. Een garage die ik zou aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid