facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Ben Vercammen

Garage Ben Vercammen
"Onafhankelijke garage"
Adres: Kapellei 132, 2980 Zoersel
Telefoonnummer: +32 474 95 59 99
Stad: Zoersel
Route: Kapellei 132
Postcode: 2980


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
J. Fransen J. Fransen 5 km Een apotheek waar je nog een persoon bent en geen nummer, heel fijn! De apothekers zi...
Recensies
Zeer tevreden over de geweldige service van garage Vercammen. Het gebeurd zelden dat ik bij een garage het gevoel heb dat ik echt eerlijk behandeld word. Maar bij garage Vercammen is dat gelukt. Ik kreeg op voorhand een eerlijke prijsopgave die minder dan de helft was dan bij de officiële Ford dealer. De prijsopgave werd gerespecteerd en de werken waren op het afgesproken ogenblik klaar. Voor mij een top ervaring en zeker aan te raden. Ik ga hier in ieder geval al terugkomen volgende keer.
Foto's op autoscout waren zo getrokken dat men de grote bluts en krassen niet zag . In de advertentie staat ook 1 jaar garantie blijkt ook niet te kloppen, auto word zonder garantie verkocht en als klap op de vuurpijl valt de rubber van het cabriodak eraf en is er onder opgevuld met piepschuim wat er ook uit viel terwijl het dak open ging . En natuurlijk was de verkoper verbaast dat ik het zag want hij wist van niks . Koop is uiteraard niet doorgegaan
Gewoon een goede garage voor alle merken wagens. Mocht fiets lenen van personeelslid. Betalen zonder extra kosten: alleen bancontact of contant. Creditcard 3% opslag. Jammer. Daarom geen 5 sterren.
Zeer goede garage! Met vriendelijke mensen! Hebben ook een carrosserie afdeling ook zeer tevreden daar! Wij blijven vaste klant met onze wagens!
Super vriendelijk personeel. Goede ontvangst met lekkere koffie ; Goede service en goede prijs!
Ik kocht enkele maanden geleden een tweedehands wagen bij garage Ben Vercammen. Zelf heb ik geen kennis van wagens, maar ik werd heel goed begeleid bij het kiezen van een wagen die het best bij mij past. Ik ben nog steeds heel tevreden met mijn aankoop. Dankjewel hiervoor! Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen, ook voor onderhoud. Heel behulpzaam personeel en je koffie staat altijd voor je klaar tijdens het wachten.
Persoonlijke benadering door hartelijk onthaal van Kurt en geïnteresseerde baas Ben. No nonsense garage.
Vriendelijk personeel, werken actief mee voor een oplossing.
Dankzij Garage Ben Vercammen kon de wagen van mijn vader vlot verkocht worden. Aanrader!
Blij altijd te kunnen rekenen op deze lokale garage. Heel tevreden van de snelle en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid