facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Maasmechelen

GAMMA Maasmechelen
Adres: Layensweg 1, 3630 Maasmechelen, België
Telefoonnummer: 089 76 26 60
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Maasmechelen
Route: Layensweg
Huisnummer: 1
Postcode: 3630


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 09:00–13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hubo Hubo 524 meter Meer alles 1 maand geleden iets onder garantie binnen gebracht en tot heden nog niks ...
Van Marcke Technics Maasmechelen Van Marcke Technics Maasmechelen 615 meter Bij het stellen van onze vraag werd er niet naar ons geluisterd en werden we afgewimp...
DE TICHELAAR DE TICHELAAR 4 km Ziet er super uit, top werk geleverd Glenn, Nathalie en team. Keurig volgens afspraak...
Recensies
Ondanks mijn verzoek om een terugbetaling, kreeg ik bij Gamma slechts een cadeaubon. Teleurstellend dat ik mijn geld niet terugkreeg. Bovendien duurde het meer dan 20 minuten voordat ik werd geholpen, en de werknemers leken niet goed op de hoogte. Dit was een frustrerende ervaring; ik overweeg niet meer terug te komen.
Afspraak maken om een paneel van 30 cm breed iets af te korten lijkt me onzin…. 2 klanten in de winkel en te lui om even de paneelzaag te komen bedienen…. mij zien ze hier nooit meer. Heb 45 min enkele rit met de auto gedaan , jullie begrijpen dan vast wel dat ik dit geen service kan vinden. mocht het een druk moment zijn alle begrip, maar nu …..
Aan de balie wachten tot het personeel klaar is met roddelen om dan de frustratie over het beleid te ondergaan als klant.nVolgendev keer gewoon naar de Hubo.
Zeer tevreden ivm een omruiling van een defecte kraan ...nSabrina heeft er aardig wat tijd in gestoken...nDikke merci Sabrina.nPs Jessica leidt daar alles in goede banen...nTop madam..
Groot assortiment en goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid