facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Londerzeel

GAMMA Londerzeel
Adres: Molenstraat 7/2, 1840 Londerzeel, België
Telefoonnummer: 052 30 29 95
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Londerzeel
Route: Molenstraat
Huisnummer: 7
Postcode: 1840


Openingstijden

maandag: 09:00–18:30
dinsdag: 09:00–18:30
woensdag: 09:00–18:30
donderdag: 09:00–18:30
vrijdag: 09:00–18:30
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alltools Alltools 825 meter goede service en zeer vriendelijk
Alle Bouw Machines NV Alle Bouw Machines NV 2 km Prima service, alsook een goede naverkoopdienst
Recensies
Ben 2 keer op korte tijd langsgeweest in Gamma Londerzeel voor enkele spullen. Aangezien ik niet de handigste ben hulp gevraagd. Nathan Verbanck heeft mij beide keren enorm vlot en goed verder geholpen waardoor ik snel al het gerief had welke ik nodig had. Klantvriendelijk, snelheid & efficiëntie top. Bedankt nogmaal Nathan & Gamma Londerzeel
Mooie indeling van de winkel.nJe vindt er alles wat je nodig hebt.nEn ze zijn supervriendelijk.
Ik had een moeilijke dag, maar een van uw klantenservicemedewerkers nam met plezier de tijd om me te helpen vinden wat ik zocht.
Dimmer gekocht werkt niet naar behoren. Geen omruiling daar verpakking opengeknipt was. Dus je koopt elekronica en als niet werkt geld kwijt. 80 euro in de vuilbak.
Gamma Londerzeel heeft me aangenaam verrast met hun mooie toonzaal. De dame die ons verder hielp was zeer behulpzaam en vriendelijk. Ze gaf ons zelfs nog een tip mee om steeds aan de kassa je punten om te ruilen zodat deze niet vervallen. Ons bezoek was het ritje van Haacht naar Londerzeel meer dan waard want we konden de set die we wilden kopen in het echt zien en de toonzaal was zo sfeervol ingericht dat we er nog enkele ideetjes opdeden. Pluim voor jullie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid