facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gamma

"Bij GAMMA vind je alles voor een complete klus, van renovatie tot decoratie."
Adres: Grootzand 35 , Grembergen 9200, BE
Telefoonnummer: 052 22 02 86
Stad: Grembergen
Route: Grootzand 35
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Vaco poorten, Vaco zele, Vaco NV, Fabrikant poorten, Toppoort, Vaco afstandsbediening, Geerinck Zele, Secuga
Recensies
Vriendelijke bediening , kundige uitleg en personeel dat meedenkt en meehelpt zoeken tot je vind wat je zoekt. Meer moet dat niet zijn ...
Super goede winkel opstelling. Ruim assortiment en behulpzaam personeel
Wel wel … Je bestelt 2 planken op maat waar je eigenlijk best lang op moet wachten. Maar goed. Als je dan je bestelling komt ophalen sta je een kwartier te staan niksen aan het punt waar je naartoe wordt gestuurd door iemand van de kassa, niemand die even komt vragen of ik iets nodig heb. Gewoon niemand te zien eigenlijk. Enkel een winkelbediende die mij bedankte omdat ik opzij ging toen hij iets moest verplaatsen. Ik hecht veel belang aan klantvriendelijkheid en correcte flows: als je een klant ergens naartoe stuurt, dan verwacht ik ook dat ik er een volgend aanspreekpunt tref. Zéker binnen die 15 minuten. Dat was niet het geval. Werk voor de winkelmanager dus. Ik zal er nog één keer naartoe gaan, om mijn planken op te halen. Want die heb ik dus niet ontvangen. Nadien zoek ik wel een alternatief voor deze winkel.
Voor een snelle aankoop ok of voor een klein karweitje. Veel personeel, behalve wanneer je ze nodig hebt, dan zijn plots allemaal verdwenen. Een klusjeswinkel.
Vandaag had ik een niet zo vriendelijke medewerker aan de hand. Die ook nog eens geen moeite wou doen om iets na te vragen bij een fabrikant. Nog nooit meegemaakt. Anders zijn ze er nogthans altijd vriendelijk en behulpzaam
Zeer ordentelijke winkel en vriendelijk personeel ! Prijzen zijn zeker oké ten opzichte van veel andere doe het zelf zaken. In deze winkel kom ik altijd graag terug !
Prima winkel klantvriendelijk personeel ik heb hier mijn verf gekocht voor mijn nieuwe woning echt een aanraader
Grote doe-het-zelf zaak met producten die je soms ergens anders NET niet kan vinden. Zegt heel wat over het uitgebreide assortiment dat ze hebben dus. Qua prijs zit Gamma best goed. Personeel is heel hulpvaardig.
Iedereen van de verkopersl oopt daar maar wat rond te klungelen. Weten zelden een antwoord op je vraag . Geen leuke winkel.
Ze staan je bij met raad. Zoeken mee naar een oplossing. Professionele klanten kunnen een speciale klantenkaart aanvragen om extra korting en andere voordelen te krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid