facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gamma

"Bij GAMMA vind je alles voor een complete klus, van renovatie tot decoratie."
Adres: Kerklaan 37 , Machelen 1830, BE
Telefoonnummer: 02 251 60 12
Stad: Machelen
Route: Kerklaan 37
Postcode: 1830



op zoek naar gerelateerd: Gamma Vilvoorde, GAMMA promo, GAMMA catalogus, GAMMA assortiment, Brico Machelen, Gamma Knokke, Gamma Berchem, Gamma Zwevegem
Recensies
Grote winkel met uitgebreid assortiment. Manager aan infobalie weet antwoord op alle vragen & kassapersoneel is heel vriendelijk.
We hebben via webshop aankoop gedaan voor een houtkachel. Ze hebben telefonisch contact met ons opgenomen dat het een showmodel was. We hebben het aanvaard en ze hebben gezegt dat ze het gingen inpakken voor afhaling. Tot daar alles in orde. We gingen 3 dagen later afhalen en zien dat het kachel niet ingepakt was. Voor ons waren er nog mensen en hun kachel werd zeer goed verpakt met karton en folie. De persoon die ons helpte vond het zelfs niet nodig om het in te pakken en heeft gewoon een stuk karton gelegt in ons wagen. We hebben gevraagd of er nog karton was om zelf in de wagen een beetje in te pakken zodat het niet beschadigd raakte, maar de persoon zei dat er geen karton meer was. Volgens mij had hij geen zin om karton te gaan halen. Een winkel zonder karton kan toch niet? In de kachel zelf was aan de zijkanten hout. We hebben duidelijk gevraagd waarvoor die hout diende en of dit erin moest blijven. Die persoon zei dat we die zeker moesten verwijderen voor gebruik. We zijn dan thuisgekomen en hebben een beetje geprobeerd om die houtplanken binnenin te verwijderen, maar gelukkig is dit ons niet gelukt. Want die planken waren vermiculiet blijkbaar. Gelukkig hebben we zelf moeite gedaan om op te zoeken en de handleiding te lezen en daarin stond dat die planken zeker en vast niet verwijderd mocht worden. Wij hebben tot nu toe nooit een houtkachel gebruikt dus tot zo ver wisten wij niet wat vermiculiet was. Gelieve iemand met verstand aan de afhalingen te plaatsen die GEEN foute informatie geeft aan de klanten.
Zeker een goede winkel, veel keuze in doe het zelf materiaal enz...top.
Niet gevonden wat ik zocht
Bonjour, étant client depuis des années sans aucun soucis quelconque. Vraiment déçu et dans l'incompréhension totale suite à l'achat de 2 cache pot en céramique à Anderlecht, ils ne me convenaient pas et décide donc de les ramener au Gamma de Machelen. Un certain Mr Delannoy dit responsable me déclare vouloir me rembourser exclusivement en bon d'achat. Hors que ce n'est stipulé nulle part dans les conditions d'achats. Et encore moins sur le ticket ou les conditions du site web. Les articles étaient conformes et encore étiqueter ainsi que dans un délai de retour inférieur à 30 jours. Je lui fais remarquer donc que ce n'est stipulé nulle part et que j'ai parfaitement le droit de me faire rembourser dans n'importe quel magasin Gamma. Il me dit que non, selon lui il ne rembourse pas tout en s'énervent et de me dire de retourné à celui d'Anderlecht me faire rembourser... Et qu'il arrêtait donc de discuter avec moi tout en haussant le ton. Je trouve cela inadmissible d'avoir un responsable de la sorte qui ne respecte donc parfaitement pas les propres conditions des magasins Gamma. Inadmissible ! Hallo, al jaren klant zonder enige zorgen. Echt teleurgesteld en totaal onbegrip na de aankoop van 2 keramische pannenlappen in Anderlecht, ze bevielen me niet en besloten daarom om ze terug te brengen naar de Gamma van Machelen. Een zekere meneer Delannoy, die de leiding zou hebben, zegt me dat hij me uitsluitend in vouchers wil terugbetalen. Behalve dat het nergens in de aankoopvoorwaarden staat vermeld. En nog minder op het ticket of de voorwaarden van de website. De artikelen waren conform en nog steeds gelabeld en binnen een retourperiode van minder dan 30 dagen. Ik wijs hem er dus op dat het nergens staat en dat ik alle recht heb op vergoeding in elke Gamma-winkel. Hij vertelde me nee, volgens hem vergoedt hij niet alles terwijl hij boos wordt en zegt dat ik terug moet naar die van Anderlecht om me terugbetaald te krijgen... En dat hij daarom stopte met praten met mij terwijl hij zijn stem verhief. Ik vind het ontoelaatbaar om zo'n verantwoordelijke te hebben die de eigen voorwaarden van de Gamma-winkels dus niet volledig respecteert. Onaanvaardbaar!
We hadden nog snel een partytent nodig voor de volgende dag en de Gamma had er nog op voorraad, zelfs met korting. Grote winkel met veel keuze.
Dank u aan Carmen & Fana hopelijk schrijf ik het juist voor de super aangename, professionele service. Zo leuk om zo ontvangen te worden !! Top
Ben er effen geweest, het personeel lijkt verschil te maken met gamma van Mechelen...waar er duidelijk chaotische aan toe gaat. Veel zaken ongeprijst in de rekken en als je iets vraagt gaan ze er uren over doen om antwoord te geven...alles is percies valt uit de lucht vaar hen!!
Gamma is als en puzzel. Elk stuk is belangrijk. De een is jong de ander heeft ervaring. Dat geeft kleur en struktuur. Samen staan we sterk dan aleen. En verkoop doen we met en lach.
Gordijnen besteld bij GAMMA en laten leveren in Machelen. Gordijnen zijn al meermaals herbesteld geweest omdat ze vervuild zijn geraakt door hun en 2de keer leverproblemen en miscommunicatie intern. Nog steeds geen vooruitzicht wanneer ze geleverd gaan worden en welke compensatie GAMMA hier voor wilt geven. Een 1 op 5 lijk me hier dus niet geheel onlogisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid