facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Game-INN

Game-INN

Info

Game-INN is een organisatie door gamers voor gamers! We bieden iedereen een leuke plaats aan om samen te komen gamen op PC's, consoles en meer!

Geschiedenis

Game-INN is een organsatie voor en door Gamers! Games zijn onze grootste passie en dit willen we met iedereen kunnen delen. Maar al te vaak worden worden ze helaas onterecht in een verkeerd daglicht gesteld. Dit terwijl gamen juist een enorme verrijking kunnen zijn: ze stimuleren uw geest, brengen mensen samen, verscherpen uw zintuigen en, tonen de geschiedenis op een interactieve manier en noem maar op!

DE LOCATIE

We willen iedereen de kans geven om games in al zijn facetten te ontdekken, daarom bieden we aan iedereen een locatie aan waar je samen met je vrienden naar toe kan gaan om te spelen. We willen een zo breed mogelijk aanbod bieden, alle soorten spellen van oud tot nieuw, pc of console en zelfs bordspellen, alles moet mogelijk zijn!. Niet alleen moderne games komen dus aan bod maar ook de klassiekers in onze retro room. Voor iedereen die is opgegroeid met Mario en Sonic val er heel wat nostalgie te beleven. Maar ook voor de jongere generatie is het fantastisch om te zien hoe games de laatste decennia zijn gegroeid.

We bieden dus tal van consoles, PC’s, arcades en bordspellen aan. Deze zijn volledig ter beschikking voor iedereen tijdens de openingsuren van Game INN. Uiteraard vragen we aan iedereen om al het materiaal met respect te behandelen.

EVENTS

Naast het openstellen van de lokalen organiseren we tal van activiteiten, de meeste zullen uiteraard met games te maken hebben maar dat is niet noodzakelijk. Eén van die events is Buttonbash, een evenement gericht naar fightgames waar we verschillende toernooien organiseren.

Het is zeker onze bedoeling om hier in te groeien zodat we in de loop der tijd meer en andere events kunnen organiseren.

ONDERSTEUNING

Ook aan andere organisaties en evenementen willen we graag ondersteuning bieden. Doen jullie een activiteit rond games en heb je nood aan materiaal? Wil je zelf een evenement organiseren en je hebt een locatie nodig? Allemaal geen probleem, wij helpen je graag verder!



"Game-INN is de leukste speelhal voor jong en oud! Van de meest klassieke bordspellen tot het allernieuwste in Virtual Reality!De ideale plek om fun te beleven met je vrienden, familie of collega's!"
Adres: Gentsesteenweg 25, 9750 Zingem
Telefoonnummer: +32472600780
Stad: Zingem
Route: Gentsesteenweg 25
Postcode: 9750



op zoek naar gerelateerd: Gamehal Brussel, Gamehal in de buurt, vijfseweg 92, 8790 waregem, Game Hall, Gamehal Nederland, Gamehal Limburg, Gamehal Brugge, Gamehal Breda
Recensies
Supertoffe plek, veel te doen en toffe uitbater ook, thanks!
Heel veel accommodatie keuze super leuk voor n dag uitstapje
Veel VR sets, leuke arcade games, ... Ideaal voor een verjaardagsfeestje of een namiddag spelplezier.
Heel leuke locatie om gratis bordspellen te spelen, retro arcade games te spelen, de allerlaatste games de spelen op de nieuwste consoles of je onder te dompelen in een virtuele wereld.
Veel keuze van games Jammer genoeg veel bordspellen zoals monopolie Naar mijn gevoel staan de games wat dicht tegen elkaar
Leuk om met de kids naartoe te gaan Vr is de max
Prachtige plaats voor al jouw verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten enzv ook heel leuk voor eens gewoon met je vrienden naar toe te gaan de afwisseling van vele games ,consoles en gezelschapspellen bieden echt oneindige mogelijkheden voor een toffe Namidag/Avond.
Fantastisch voor jong en oud als je van gamen houdt.
Het bezoek aan de Game Inn was de zaligste namiddag van 2023 tot dusver
Eindelijk een plek waar ik en me game maatjes ons thuis gaan voelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid