facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GALLIA

GALLIA

Info

Gallia is een touroperator gespecialiseerd in autorondreizen in de groene bestemmingen Ierland, UK, Denemarken,Noorwegen,IJsland en Canada. Winter Lapland.

Geschiedenis

Gallia is een touroperator gespecialiseerd in genietersvakanties en groene bestemmingen www.gallia.be of brochure bij elk reisbureau in Vlaanderen



"Je wil op vakantie naar Ierland, Groot-Brittannië, Scandinavië, IJsland of Canada. En je wil weleens wat anders. Je wil ver van het massatoerisme blijven. Je wil van reservatie tot terugkeer geen nummertje zijn voor je reisorganisator. Wel, dan ben je bij Gallia gerust. We broeden voortdurend op nieuwe reisideeën, van korte uitjes tot lange zomervakanties, en we stellen met plezier én knowhow een originele trip voor je samen."
Adres: Weyerstraat 119/001, 3850 Kozen, Limburg, Belgium
Stad: Kozen
Route: Weyerstraat 119/001
Postcode: 3850


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Gallia Reizen Duitsland, Gallia Belgica, Buro Scanbrit, Nordic reizen, Reisbureau, TUI, Gallia Denemarken, Gallia Schotland
Recensies
Een geweldige reis naar Shetland, Orkney en Schotland gehad. Aangename B&B's geregeld door Gallia reizen. Men houdt echt rekening met onze wensen i.v.m. met verblijfplaatsen, uren van de ferry's e.d. Een aanrader!
Eind mei een 10 daagse trip naar het kleurrijke Zuidwesten van Ierland gedaan. Alles was tiptop georganiseerd, van vlucht tot huurauto, van logeeradres tot hotel, van info tot excursie. De natuur is er zo mooi en als je dan het weer nog meehebt dan valt alles mooi in mekaar. Echt een aanrader.
Perfecte organisatie van onze reis naar Ierland door Gallia van begin tot einde: vliegtuigticket, transfers, boot, huurauto, logement. Superhandige vouchers voor alles. En last but not least: een hulplijn met speciale dank aan Krista bij onvoorziene problemen.
De reis door Denemarken was een schitterende belevenis. Alles was goed uitgewerkt en de hotels waren zeer goed.
Net terug van een eerste verkenning van Ierland, georganiseerd door Gallia. Hun organisatie en voorstellen waren perfect voor hetgeen we verwachten - een aanrader, zeker voor herhaling vatbaar
de reis was nog veel meer dan wat we verwacht hadden, een zeer goede keuze van verblijfplaatsen door Gallia, onvergetelijk mooi
IJsland....het land van Vuur en IJs, van Elfen en Goden prachtig om te bezoeken. Een trip doorheen het eiland is een "aanrader". Een mooi aanbod van Gallia Reizen.
Gallia organiseerde voor me een familieuitstap met 6 personen naar Edinburgh. Alles dat zij hebben geregeld verliep foutloos ! Goede en duidelijke informatie , prima hotel , gids die uitstekende informatie bezorgde , alle details waren prima in orde om onze 5 daagse tot een goed eind te brengen. We hebben er van genoten en komen op korte termijn terug naar Gallia voor een uitstap naar de Westkust van Schotland in mekaar te steken !
Prachtige reis door Denemarken met de wagen. Keurig georganiseerd door Gallia met goeie hotels en goed uitgestippelde routes. Een leuke combinatie van prachtige natuur en mooie dorpen en steden. Een aanrader voor wie de drukte wil vermijden.
Mooie reis, perfect georganiseerd door Gallia. Alle reservaties mooi in orde. Road boek van Gallia is interessante leidraad voor het organiseren van eigen al dan niet goed gevulde dagprogramma's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid