facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Galler Chocolatier Woluwe

Galler Chocolatier Woluwe
"BIENVENUE CHEZ GALLER, CHOCOLATERIE INDÉPENDANTEDepuis 1976, nous sommes un groupe d’artisans, de travailleurs, une véritable chocolaterie. Venez déguster nos chocolats, pralines, macarons, glaces et gaufres sur place au salon, à emporter ou en livraison. Pour plus d'informations contactez-nous."
Adres: rue de l'Eglise 169, 1150 Sint-Pieters-Woluwe
Telefoonnummer: 32477349632
Stad: Woluwé-Saint-Pierre
Route: rue de l'Eglise 169
Postcode: 1150


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eclat cacao Eclat cacao 462 meter Vandaag eerste maal mogen genieten van overheerlijke gebakjes . Top patisserie !
Pâtisserie Pierre G. Pâtisserie Pierre G. 1 km Werken uitvoeren openbaarverlichting
Recensies
Een van mijn favoriete chocoladewinkels in Brussel. Het ligt buiten het stadscentrum, dus het is nooit druk en heeft heerlijke chocolaatjes! Ik kom altijd langs om die met Yuzu-smaak te halen. Je kunt zoveel chocolaatjes krijgen als je wilt, aangezien de dozen variëren van een paar chocolaatjes tot 16 of 20! Er is ook een mooie tuin en een overdekte zithoek achterin.
Product van uitstekende kwaliteit, alles in een aangename omgeving het personeel staat altijd tot uw dienst en glimlacht! Wat tegenwoordig vrij zeldzaam is. Ik raad 100% aan
Très très déçu, ils ne font plus les macarons vanille, qui étaient les meilleurs et j'en ai goûté énormément... Ils proposent maintenant des macarons vanille avec un cœur en fraise... ce n'est absolument pas pareil : / Jammer!
Een geweldige plek om koffie te drinken! Verrukkelijk
Ze verkopen chocolade-eieren voor 41,00/kg. Als je de hoek omgaat, verkoopt Carfour hetzelfde aan 35,00/kg. Dit is zo oneerlijk. Nooit meer Galer
Geweldig welkom, het terras is erg rustig en ontspannend. De koffie is uitstekend, Ik raad deze plek ten zeerste aan!
Aangenaam winkeltje waar het mogelijk is om warme dranken te drinken en wat snoep te proeven. Zeer vriendelijk en attent personeel. Verkochte producten van zeer goede kwaliteit.
Een puur moment van ontspanning bij elke pas, ik hou van je wafels, praliné, macaron, milkshake, koekjesijs. Alles is heerlijk. Het personeel is top. Bedankt.
Heerlijke chocolade, fantastische service, vriendelijk advies
Goede productreden waarom we kwamen. 50€ aankoop geen proeverij. Zoals de indruk van gênant in de winkel en toch was er niemand. Ik kom niet meer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid