facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor galimat

galimat

Info

Bij Galimat kan de klant werkelijk profiteren van de vakkennis en de efficiënte werking van de eigen technische dienst. PARTNER FOR TOOLS AND MACHINERY

Geschiedenis

Sommige zaaknamen klinken zo vertrouwd in de oren dat men eigenlijk niet meer blijft stilstaan bij de oorspronkelijke betekenis van de naam. Een goed voorbeeld hiervan is Galimat, al jaren de absolute nummer 1 als het aankomt op gereedschappen en werktuigmachines.Galimat staat voor een speelse samensmelting van de eerste letters van GALle, Inghelbrecht en MATerialen", verduidelijkt zaakvoerder Pierre Galle, die zich nog levendig de beginfase van de winkel herinnert.

De uit Koekelare afkomstige Pierre Galle liep al heel vroeg met het idee rond om zijn eigen zaak op te starten in een grote stad.Maar vooraleer het zover kwam, deed ik wel eerst de nodige ervaring op in gekende zaken in Oostende en Brugge. Pas dan maakte ik de grote stap naar zelfstandigheid.

We schrijven 4 maart 1984 als Pierre Galle zijn eigen winkel opent in de Elisabethlaan 4 in Oostende, slechts enkele huizen verwijderd van het nummer 18, waar hij momenteel gevestigd is
In 15 jaar tijd is Galimat uitgegroeid tot een klinkende naam in Oostende en omstreken. Dit grote succes steunt op drie pijlers, drie grote voordelen voor de klant die men in combinatie niet zo snel zal terugvinden bij andere gelijkwaardige zaken.

Ten eerste is er de ruime ervaring van Pierre Galle, de dynamische zaakvoerder die alle evoluties op de voet volgt. Met zijn kennis van zaken kan hij over zowat alles de nodige uitleg verschaffen, van het kleinste toestelletje tot de meest gesofisticeerd machine.

Ten tweede is er de eigen technische dienst met een full time technieker. Dankzij deze service zijn lange wachttijden uit den boze bij Galimat. Ook hoeven de stukken niet naar de fabriek verstuurd te worden voor reparatie. Bij Galimat kan de klant werkelijk profiteren van de vakkennis en de efficiënte werking van de eigen technische dienst.

Ten derde zijn er de concurrentiële prijzen en het ruime gamma, waardoor Galimat de geliefde winkel is bij zowel de doe-het-zelver als bij professionele firma's. Bovendien voelt men zich bij Galimat geen nummer, maar een belangrijke klant waarvoor men steeds de nodige tijd uittrekt. Een woordje deskundige uitleg wordt met plezier gegeven.

Adres: elisabethlaan 18, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059508780
Stad: Oostende
Route: elisabethlaan 18
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VMA Design VMA Design 1 km VMA Design is er voor al uw karweien van laswerken tot het leggen van uw terras. - P...
Batist Bulcke metaal en constructie Batist Bulcke metaal en constructie 1 km Laswerken - metaal - inox - aluminium en allerhande constructies
Knap Op Knap Op 2 km Personeel,met kennis van zake komt persoonlijk op je af met de vraag of u hulp en inf...
La Pipe La Pipe 2 km
Do It Yourself Center [Oostende] Do It Yourself Center [Oostende] 3 km Vriendelijke bediening heeft veel materiaal
Handy Man Handy Man 3 km
Toolspot Dewulf Toolspot Dewulf 4 km Professionele uitleg. Zeer vriendelijk .
Recensies
Top ! Al jarenlang de winkel voor de vakman . met de vele jaren ervaring word een oplossing zoeken voor u een plezier . aankoop nieuwe machines . occasie machines . allerlei werkmateriaal . kledy. Pbm s . op voorraad of kan er besteld worden . korte wachttijd . er is hier een eigen hersteldienst aanwezig . goed opgeleide technieker met verstand van alles . alles aan zeer democratische prijzen en snel afgehandeld . aanrader voor zowel bedrijven alsook voor particulier ! Over de middag gesloten tot 13u00 . s avonds tot 17u. Technieker altijd bereikbaar op zen gsm . bijna altijd parking voor de deur . alsook op parking van de lidl of van de kbc bank.
Bedrieglijke firma. Je komt binnen en er wordt korting beloofd. Eenmaal aan de kassa is de korting weg. Je krijgt er zelfs geen kastiket. Dus weg garantie.
Materialen winkel voor de vakman
Tja super technieker :p
Vertaald door Google professionele winkel Origineel pro store
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid