facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Galettes de Luc

Galettes de Luc

Info

Installé à l’orée des Ardennes, Luc fabrique, depuis bientôt 12 ans, des galettes artisanales ultra-fraîches au sucre perlé et à la pâte levée.

Adres: ROUTE D ACHENE, 6, 5561 Houyet
Telefoonnummer: +32 (0) 82/22.89.13
Stad: Houyet
Route: ROUTE D ACHENE, 6
Postcode: 5561



op zoek naar gerelateerd: Galettes 4 4, Galette de tradition ardennaise, Prix galette artisanale, Prix des galettes
Recensies
Hallo, ik heb de galettes van parelsuiker Luikse wafelstijl gekocht en ik was erg teleurgesteld! Het belangrijkste ingrediënt in deze wafels dat ze heerlijk maakt, is BOTER! In plaats daarvan hebben we PALM- en RAAPZAADolie! De smaak is echt matig, ze zijn niet zoet genoeg en erg droog.
Wat een teleurstelling! Zoals mijn man zegt, is een industrieel product soms beter dan bepaalde dingen die van bepaalde "ambachtslieden" worden gekocht! Ongaar wafels, meer dan twijfelachtige ingrediënten, kortom, hebben de dealers ze niet eerder geproefd? Ach nee, de klant blijft toch de duif! Product om te vluchten!
Jammer voor palmolie!!! Ambachtelijk, het moet ook snel gezegd worden... Ter info: je vindt ze bij Carrefour en Match in de buurt van Namen. Anders waardeer ik dat ze niet zoet zijn. Sommigen zullen zeggen dat ze droog zijn, maar eerlijk gezegd vind ik ze persoonlijk zo lekker. Een kwestie van smaak.
Zeer goede wafels vrij licht, niet te zoet Aan de andere kant een beetje teleurgesteld over de palmolie
Erg teleurgesteld, niet geweldig van smaak, nog niet gaar, plakkerig deeg en stuk plastic sluiting in de verpakking... Jammer, ik was blij toen ik tegen mezelf zei dat gezien de prijs en het concept dit de beste moet zijn, Maar nee. Gewoon teleurstelling....
Perfecte galette, of het nu gezoet is met boter of in 4/4 Netheid niets te zeggen In de top !!
Gebrek aan koken, en dan grote teleurstelling van palmolie in plaats van boter. Het moeten zelfgemaakte wafels zijn, toch?
Geïnfecteerd, niet eetbaar. Vergis je niet, deze Ardense galettes zijn mooi maar dat is hun enige kwaliteit
Ik ontdekte onlangs bij toeval 4/4 wafels bij Proxi Delhaize in Waremme. Een waar genot niet te zoet en geen klontje suiker, ultra light. Ik raad het ten zeerste aan en ik begrijp sommige opmerkingen absoluut niet. Echt vakmanschap! Ga vooral door!
Echt geen smaak. Erg teleurstellend. Het ging in de prullenbak...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid