facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Galerie Feestzaal Dewulf

Galerie Feestzaal Dewulf

Info

Capaciteit Diner (uitgebreid) max. 50 pers. Koffietafel max. 45 pers.
Receptie max. 75 pers. (staanplaatsen) Voorstellingen, optredens enz.. 50 zitplaat

Geschiedenis

Ik ben Martijn Dewulf en mag mij vanaf heden zaakvoerder noemen van galerie-feestzaal-Dewulf. Samen met mijn moeder Gina De Roo zet ik het werk van mijn vader Etienne Dewulf voort; de zaak runnen. Gina heeft jaren ervaring in de horeca en is hierdoor chefkok bij uitstek. Verse en eerlijke producten worden in de keuken bereid en steeds tovert ze een culinair kunstwerkje op het bord.

Ik studeer momenteel nog voor leerkracht sport en kan hier steeds mijn energie ook in kwijt. Ik ben graag onder de kinderen en leer hen dingen bij al spelenderwijs. Ik geef basketbaltraining aan de U12 Van Falco en speel daarnaast ook zelf basket, ik waag me ook soms wel eens aan een Ronde Van Vlaanderen op de koersfiets.

In de zaak ben ik de Barman/Ober. Ik vorm dus een unieke tandem met mijn moeder de chefkok. Verder ben ik ook DJ des huizes. Ik ben steeds in voor een feestje want ik draai muziek van alle tijden. Een duizendpoot ben ik net zoals onze zaak die voor diverse events voor u open staat, uw verhaal in onze zaal.



"Net buiten het centrum van Gent situeert zich Feestzaal Martijn Dewulf. Een Galerie sinds 1994 een feestzaal voor evenementen sinds 2003. In 2020 vernieuwd in een modern en warm karakter. Onze zaal ligt verscholen in een zijstraat van de Antwerpsesteenweg. De Verkortingstraat 42 vlakbij het Campo Santo. Zowel voor huwelijksfeesten, jubilea, teambuilding, kinderfeestjes, wekelijks ontbijtbuffet op zondag … als vergaderingen, meetings, workshops…"
Adres: verkortingstraat 42, 9040 Sint-Amandsberg
Telefoonnummer: 092382958
Stad: Sint-Amandsberg
Route: verkortingstraat 42
Postcode: 9040



op zoek naar gerelateerd: Ontbijt Sint-Amandsberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mason's Morning Mason's Morning 301 meter zeer goed ontbijt, gebracht op tijd en door twee vriendelijke jonge mensen,één min is...
Walk on the Wild Side Walk on the Wild Side 2 km Booking Agency The Olympics, OTOMACHINE, Mr. Nice, Minneapolis, Paul Michiels & de Qu...
Recensies
Goede, vriendelijke en vlotte ontvangst. Ontbijt was heerlijk, veel variatie, eitjes op verschillende manieren klaargemaakt, vleeswaren, vis en kaas. Veel fruit, yoghurt, desserts. Allerlei lekkere broodjes. Een serieuze mand met glutenvrij brood en een versgebakken glutenvrije pannenkoek. En zo veel meer. Regelmatig rondgekomen met fruitsap en koffie. Thee beschikbaar. Dranken voor de kindjes aanwezig. Ruim voldoende voor iedereen. Wij waren met 8 volwassenen en 5 kindjes onder de 7 jaar. Iedereen tevreden.
Geen te grote zaal zaal beneden, enkel voor kleinere groepen. Grote opstap om zaal te betreden, niet praktisch als je minder mobiel bent, om binnen en buiten te gaan of naar het toilet. Straatparkeren en betalend, geen eigen parking.
Hadden gereserveerd maar stonden voor gesloten deur. Men had ons vergeten verwittigen dat de zaak gesloten ging zijn op 22/5. In bezit van bewijs dat we gereserveerd en bevestiging van reservatie in ons bezit mail.
Mooie feestzaal voor zowel feestjes als seminaries. Alles is mooi verzorgd en het eten s er heel lekker!
Heel vriendelijke bediening. En zeer verzorgde koffietafel! Ook gezellig ingericht.
echt nog eens, een leuke zaal , supervriendelijk, met ook leuke bar en rustig terras zonder uitlaatgas. dus op een binnenkoer waar alleen bezoekers komen.
Al meerdere malen hier geweest. Zowel het eten, ontbijt als bediening zijn hier top! Zeker een aanrader.
Ontbijtmanden tijdens deze periode is toch altijd genieten dik inorde goeie kwaliteit en meer dan genoeg!
Het was super ! Moeder en zoon die samen zorgen voor een onvergetelijk themafeest verjaardagsfeest. Er waren heerlijke cocktails, hapjes en bekleding voor hawaï !
Zeer mooie locatie en super ontbijt we komen zeker terug gr. Van laere et .zeer leuke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid