facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gado-Gado Indonesisch Restaurant

Gado-Gado Indonesisch Restaurant

Info

Indonesisch restaurant Gado-Gado in het Gentse Patershol serveert de heerlijkste smaken van Indonesië in een rustige en sfeervolle omgeving.

Adres: Vrouwebroersstraat 21, 9000 Gent
Telefoonnummer: +32 494077250
Stad: Ghent
Route: Vrouwebroersstraat 21
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Gado-Gado Tripadvisor, Indonesisch restaurant Antwerpen, Indonesisch restaurant Brussel, Indonesisch restaurant Breda, Indonesisch restaurant Brugge, Indonesisch Restaurant Maastricht, Indonesisch restaurant Kortrijk, Indonesisch restaurant Rotterdam
Recensies
Het aller eerste wat ons opviel was de fantastische goedlachsheid van de werknemers! Elke keer als ze langskwamen aan onze tafel hadden we een goed gevoel, gewoon omdat ze zo aangenaam, vrolijk, behulpzaam, goedlachs waren. Daarnaast was het eten ook overheerlijk, zéér goed van prijs en zeker en vast voldoende. Het interieur was ook écht geslaagd. Top ervaring!
Authentieke en lekkere keuken. Gezellig druk. Het personeel is heel erg vriendelijk en kleine probleempjes worden met de glimlach opgelost. Top!
Altijd een opsteker voor je humeur als je hier gaat eten. De rijsttafel is het beste qua prijs-kwaliteit én hoeveelheid en ook de bierkaart biedt voldoende lekkers voor de beergeek. Yopi met zijn petje besmet je met zijn aanstekelijke lach. Aanrader!
Heel vriendelijke bediening, maar dat maakt het lange wachten niet beter. Leuke inrichting en context. Heel verzorgde maar beetje inspiratieloze keuken. Volgens mij een beetje overgewaardeerd restaurant.
Super vriendelijke mensen en gezellige inrichting! Jammer dat het eten wel echt niet vers is. De rauwe groenten smaakten zuur en de vis niet vers.. Jammer voor de rest wel fijne plek!
Fnatastische service, Yopi is een klassevolle garçon. Creativiteit alom om een oplossing te zoeken. Hij brouwt zelf een eigen bier dat je kan drinken. Philippe & Siska zijn eigenaars die inzitten met de zaak. Een passie dat op je bord terecht komt. Wij komen zeker terug en raden iedereen een eerste bezoek aan.
Heerlijk eten, gezellige sfeer met super vriendelijke mensen in de zaak. Het ruikt er ook lekker.Eten: 4/5
Zeker een aanrader. Enorm vriendelijke bediening, heerlijke gerechten, lekker cocktails en aangename sfeer. Een mix van bekende aziatische smaken met typisch indonesische smaken. Rijkelijke porties en voor de liefhebbers pikante verse gemaakte sambal beschikbaar.
Indonesisch restaurant Gado Gado in het Gentse Patershol serveert de heerlijkste smaken van Indonesië. Heerlijk gegeten, toffe sfeer, heel vriendelijk personeel. Schitterend adresje. Ik kom er graag terug.
Telkens genieten, supergoeie service, heerlijk eten, topsfeer! Met vrienden gedineerd voor mijn vrijgezellen en ik heb een fles cava gekregen toen ik vertrok! Gewoon fantastisch! Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gado-Gado Indonesisch Restaurant.

Ghent ındonesisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Vrouwebroersstraat 21 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gado-Gado Indonesisch Restaurant adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gado-Gado Indonesisch Restaurant. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gado-Gado Indonesisch Restaurant delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Balls & Glory Balls & Glory 708 meter Was enorm lekker en vriendelijke verkoop. Voor herhaling vatbaar
Casa di Batavia Casa di Batavia 2 km Leuk kader en heerlijk eten! Serieuze aanrader!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid